Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényeknek alkalomra a manikűrhöz miért teszik még a színtelen lakkozást?
Figyelt kérdés
A körmösöm szerint ez a szokás. Szeretné a vőlegényem kezét a nagy napra leápolni, nem csak az enyémet. Egyszerű manikűrt és színtelen lakkozást mondott. De a lakk miért kell?2014. jan. 6. 12:10
1/21 anonim válasza:
Hogy csillogjon villogjon. Az enyémet biztos nem lakkozná le. Azért nem kell minden homár szokást felvenni.
Vagy esetleg japán a vőlegényed? Náluk szokás hétköznap is.
2/21 anonim válasza:
Nem mertél visszakérdezni, hogy miért?
3/21 anonim válasza:
Én is manikűrös vagyok, ne engedd a lakkot. A vőlegényed sem fog neki örülni. Kérj neki Japán manikűrt ami egy polírozás, ápolt és fényes lesz tőle a vőlegényed körme, de nem fog úgy csillogni mint a körömlakk. Remélem tudtam segíteni:)
4/21 anonim válasza:
Normális férfi nem lakkozza a körmét nem festi a szemét,száját .Esküvőn sem! Persze a divatot a buzzancsok próbálják diktálni.
5/21 anonim válasza:
A férjemnek még anno ki volt lakkozva átlátszóval. Az egyáltalán nem látszik.
6/21 Passiflora válasza:
Nem tudom, hol és mióta "szokás"; én még soha életemben nem láttam ilyet, és szerintem igen furcsán nézne ki egy férfi fényesre lakkozott körmökkel.
Szerintem valószínűleg a vőlegényed is azt gondolná, hogy viccelsz, ha felvetnéd neki ezt az ötletet.
Én biztos, hogy nem is ismerek olyan férfit, aki hagyná kilakkozni a körmeit. :-)
7/21 anonim válasza:
Megőrülök a szép, ápolt férfi kezekért.
8/21 anonim válasza:
Nem csak csillogó-villogó létezik. Ssak annyira látszik, mint a polírozás.
9/21 zgyzgy válasza:
Egy felnőtt ember nem tudja levágni magának a körmeit?
10/21 anonim válasza:
Kérdezd meg a vőlegényed és ha nem tetszik neki az ötlet, mondd meg, hogy szokás ide, vagy oda, köszönitek, nem kéritek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!