Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényeknek alkalomra a manikűrhöz miért teszik
még a színtelen lakkozást?
Én körbevágom a bőrt, és puhítani is kell. Ez is része a manikűrnek.
Amúgy műkörmös vagyok, fiatal srácoknak kentem már be halvány lakkal.Ez hozzá tartozik, de ha nem kéri, nem kötelező.
2014. jan. 6. 12:58
Én nagyon férfiatlan dolognak találom a lakkozást, mindennek van határa. Ott ájulnék be ha a pasim lakkozott körömmel mászkálna még akkor is ha színtelen. Ezt nőknek találták ki.
Főleg ha azt vesszük, hogy egy minőségi polírozóval olyan fényesre és simára lehet polírozni a körmöket, hogy na!
Nem vagyok manikűrös meg ilyenek de biztos van kb. 50 üveg lakkom mert lakkmániás vagyok de a színtelent csak akkor használom ha színeset kenek fel és ráteszek egy színtelen fényréteget, hogy fényesebb és tartósabb legyen.
Magában nem is használom mert arra van egy remek kis polírozó készlet, amivel remek végeredményt lehet elérni.
Ráadásul a végeredmény sokkal természetesebb.
2014. jan. 6. 13:13
Hát max. olyan helyeken szokás, ahol nagy adnak arra, hogy minden csili-vili fantasztikus legyen, és ciki, ha a vőlegény nincsen "előkészítve". Én a magam részéről max. manikűröztetni vinném el a páromat (lakk nélkül!), ha nagyon rossz állapotban lennének a körmei, de tényleg az a maximum. Nem kirakatesküvőt szervezek, és a páromat úgy szeretem, ahogy van.
2014. jan. 6. 13:33
Szerintem azért teszi hozzá, mert szar körmös és nem ismeri a polírozást.
2014. jan. 6. 13:44
egyébként a körömlakkozást egyáltalán nem csak nőknek találták ki, de mindegy.
2014. jan. 6. 14:20
Nálunk a sminkes kérdezte hogy lesz-e a vőlegénynek alapsmink. Én meg sem kérdeztem a páromat mert elküldte volna melegebb éghajlatra a kozmetikust. :D
2014. jan. 6. 14:21
Nekünk a baráti társaságban tartozó körmös csinálta a körmeinket, és igen a páromnak is tett fel színtelen lakkot, és nem azért mert..., hanem mert szépen mutatott, de senki meg nem mondta volna hogy az van rajta, csak egy egészséges fénylő színt adott neki, mert ez nem az a fénylő színtelen lakk. A kézközeli fényképeken pedig nagyon jól néz ki az ápolt kéz, ami nem csak a köröm levágásból áll.
2014. jan. 6. 15:08
Nekem kifejezetten tetszik, ha egy fiúnak ápolt a körme és törődik vele.
2014. jan. 6. 15:16
gratulálok azoknak az aluliskolázott idiótáknak, aki lepontozták, hogy nem nőknek találták ki. hát mindegy, megszokhattam volna, hogy itt csak ilyenek vannak...
2014. jan. 6. 17:05
Én már láttam lakkozott körmű vőlegényt.. :)
2014. jan. 6. 22:43
További kérdések: