Egy szülőnek joga van megmondani a lányának hogy mikor lehet barátja?
Köszönöm a válaszokat! :)
Nyilván nem akarok 16 évesen lefeküdni senkivel..
Csak már egyrészt elegem van, hogy mindenki csesztet amiért én ilyen béna szerencsétlen vagyok. Már nagyon vágyok egy kapcsolatra, ennyi az egész.
Na es az olvasast mi akadalyozza, utolso, az is a telefon hibaja? Olvasd el megegyszer a kerdest. Nem engedik fiuzni, ez az alap problemaja. Aztan az 5. szamu kommentje:
"A kérdező kommentje:
De mégis miért akarnák korlátozni az érzéseimet? Ha szeretek valakit miért kell tőle tiltani?"
Na, megvan?
Szerintem nincs joguk eldönteni, megmagyarázni, hogy egyik, vagy másik ember miért káros számodra, ahhoz van. Tiltani, hogy a lakásukba vidd, ahhoz is. De míg nem vagy otthon, marhára azt csinálsz, amit akarsz, és simán lehet barátod. Nem kell tudniuk róla, ha nem lehet megbeszélni velük. És hidd el, ha komoly megbeszélés végén is tiltják, akkor ne érdekeljen ez irányú véleményük.
Az önkielégítést hogy tiltják egyébként? Elképzelni nem tudom a helyzetet.
Utolsó, én is valami hasonlót írtam. Az én szüleim is tiltottak a pasiktól, pedig már 18 elmúltam, de hát otthon éltem, tanultam, és jött az a szokásos szöveg, amíg az én kenyeremet eszed...
Szóval az első 2 pasimról nem is tudtak... pedig 4, illetve 10 hónapos kapcsolatok voltak.
Azért meg lehet ám kerülni az ilyeneket, akiknek valóban nem való gyerek...zárják be saját magukat...ha akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!