Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülőnek joga van megmonda...

Egy szülőnek joga van megmondani a lányának hogy mikor lehet barátja?

Figyelt kérdés
15, lassan 16 évesen. Soha nem volt fiúm mert egyszerűen megtiltották. Minden ilyen jellegű dolgot tiltanak, még az önkielégítést is.. szerintetek mit kéne csinálnom? Ha hazaállítanék egy fiúval már úgy sem tehetnek semmit ugye?
2014. júl. 23. 19:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bocs, de telóról írok és összérnek a betűk. Innen a hibák.
2014. júl. 23. 19:55
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Nyilván nem akarok 16 évesen lefeküdni senkivel..

Csak már egyrészt elegem van, hogy mindenki csesztet amiért én ilyen béna szerencsétlen vagyok. Már nagyon vágyok egy kapcsolatra, ennyi az egész.

2014. júl. 23. 19:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Na es az olvasast mi akadalyozza, utolso, az is a telefon hibaja? Olvasd el megegyszer a kerdest. Nem engedik fiuzni, ez az alap problemaja. Aztan az 5. szamu kommentje:

"A kérdező kommentje:

De mégis miért akarnák korlátozni az érzéseimet? Ha szeretek valakit miért kell tőle tiltani?"

Na, megvan?

2014. júl. 23. 19:58
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Egyetértek a 9-es válaszolóval. A szüleid a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" alapon gondolkodnak. Kecske nem való az ilyeneknek nemhogy gyerek.
2014. júl. 23. 20:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem 16 évesen már megengedhetnék hogy legyen barátod. Nyilván féltenek és ez természetes, hisz egy szülő szeretné megóvni a gyermekét minden veszélytől. De ugyanakkor azt is el kell fogadniuk hogy lassan felnősz. És ha van barátod az nem jelenti azt hogy egyből le kell feküdnetek, várhatnátok egy kis időt, de az se biztos hogy hónapokig együtt lennétek. Szerintem próbáljátok megbeszélni ezeket a dolgokat, mert nem lenne jó ha leghamarabb 30 éves korodban lenne barátod csak azért mert a szüleid úgy akarják.
2014. júl. 23. 21:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs joguk eldönteni, megmagyarázni, hogy egyik, vagy másik ember miért káros számodra, ahhoz van. Tiltani, hogy a lakásukba vidd, ahhoz is. De míg nem vagy otthon, marhára azt csinálsz, amit akarsz, és simán lehet barátod. Nem kell tudniuk róla, ha nem lehet megbeszélni velük. És hidd el, ha komoly megbeszélés végén is tiltják, akkor ne érdekeljen ez irányú véleményük.

Az önkielégítést hogy tiltják egyébként? Elképzelni nem tudom a helyzetet.

2014. júl. 24. 02:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, én is valami hasonlót írtam. Az én szüleim is tiltottak a pasiktól, pedig már 18 elmúltam, de hát otthon éltem, tanultam, és jött az a szokásos szöveg, amíg az én kenyeremet eszed...

Szóval az első 2 pasimról nem is tudtak... pedig 4, illetve 10 hónapos kapcsolatok voltak.

Azért meg lehet ám kerülni az ilyeneket, akiknek valóban nem való gyerek...zárják be saját magukat...ha akarják.

2014. júl. 24. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!