Ha a 7 éves gyerek szóváteszi, hogy nem szeretné ha bébiszitter vinné oviba és menne érte, azt mennyire kell komolyan venni a szülőnek?
Megoldható lenne, hogy az apa vagy nagyszülő segítene.
Heti 1-2 alkalomról van szó.
Szerintem intő jel lehet. Érdemes nyomon követni a bébiszitter munkáját, hogy amúgy jól kijönnek-e, nem volt-e olyan konfliktusuk, amiről esetleg nem tudsz.
Ezen felül szerintem nem baj, ha a gyerek családtagját igényli, viszont arra nem tért ki, hogy kifejezetten téged akar-e, vagy apukával, nagymamával is beérné. Lehet nem azzal a személlyel van baja, aki oviba viszi, hanem azzal, hogy nem TE viszed, ezt pedig nem biztos, hogy a nagyi megtudná oldani.
Próbáljátok meg, ha meg lehet oldani, aztán kiderül. Ha nem megoldható, akkor vigye továbbra is a bébiszitter, amikor te nem tudod, nem hiszem, hogy ebből a gyereknek tartós lelki problémája származna. :)
Egész pontosan én lennék az aggódó apuka.
Elváltunk és számomra érthetetlen az anya hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!