Egy szülőnek joga van megmondani a lányának hogy mikor lehet barátja?
Joguk van hozzá, amíg ők tartanak el... bár az önkielégítés tiltása szerintem kivitelezhetetlen... ha akarod csinálod.
Anyám engem is tiltott a pasizástól. 19 évesen meguntam, és azt mondtam hogy a barátnőmnél alszom, amikor a pasimhoz mentem. Amúgy sose derült ki:)
De ha abszolút nem mehetsz sehová, barátnőkkel sem, akkor ez sem kivitelezhető.
Ülj le a szüleiddel beszélgetni. Mond el nékik, hogy barátkozni szeretnél, a saját korosztályos társaságára vágysz és győzd meg őket arról, hogy bízhatnak benned, nem vagy könnyelmű, tudod mit csinálsz, nem fogsz semmit elsietni...
Az ém lányom is 16 éves, de nem volt még barátja, mivel valahogy úgy alakult, h aki neki tetszik, az már foglalt...
én nagyon megbízók benne és támogatnám, ha valakivel összejönne. 😊
sok sikert!
"Talan mert nem akarjak, hogy a 16 eves kislanyuk idejekoran kiprobalja az anyasagot vagy az abortuszt...."
Igazad van, én 16 évesen már a második abortuszomon is túl voltam, teherbe estem az ujjamtól... Veszélyes ám az önkielégítés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!