Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülőnek joga van megmonda...

Egy szülőnek joga van megmondani a lányának hogy mikor lehet barátja?

Figyelt kérdés
15, lassan 16 évesen. Soha nem volt fiúm mert egyszerűen megtiltották. Minden ilyen jellegű dolgot tiltanak, még az önkielégítést is.. szerintetek mit kéne csinálnom? Ha hazaállítanék egy fiúval már úgy sem tehetnek semmit ugye?
2014. júl. 23. 19:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj de az önkielégítést hogy ellenőrzik?
2014. júl. 23. 19:44
 2/17 anonim ***** válasza:
48%

Joguk van hozzá, amíg ők tartanak el... bár az önkielégítés tiltása szerintem kivitelezhetetlen... ha akarod csinálod.

Anyám engem is tiltott a pasizástól. 19 évesen meguntam, és azt mondtam hogy a barátnőmnél alszom, amikor a pasimhoz mentem. Amúgy sose derült ki:)

De ha abszolút nem mehetsz sehová, barátnőkkel sem, akkor ez sem kivitelezhető.

2014. júl. 23. 19:48
 3/17 A kérdező kommentje:
Sehogy,csak azt hiszik ha azt mondják nem akkor nem is csinálom...
2014. júl. 23. 19:48
 4/17 anonim ***** válasza:
Nos, amig nem vagy nagykoru, barmit megtilthatnak. A fiut kidobhatjak, te meg szobafogsagot kapsz.
2014. júl. 23. 19:49
 5/17 A kérdező kommentje:
De mégis miért akarnák korlátozni az érzéseimet? Ha szeretek valakit miért kell tőle tiltani?
2014. júl. 23. 19:49
 6/17 anonim ***** válasza:

Ülj le a szüleiddel beszélgetni. Mond el nékik, hogy barátkozni szeretnél, a saját korosztályos társaságára vágysz és győzd meg őket arról, hogy bízhatnak benned, nem vagy könnyelmű, tudod mit csinálsz, nem fogsz semmit elsietni...

Az ém lányom is 16 éves, de nem volt még barátja, mivel valahogy úgy alakult, h aki neki tetszik, az már foglalt...

én nagyon megbízók benne és támogatnám, ha valakivel összejönne. 😊

sok sikert!

2014. júl. 23. 19:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól félnek hogy csalódni fogsz. De attól még nem kéne megtiltani. Beszéld meg velük hogy hadd hívd át a srácot ebédre vagy vacsira, legalább ők is megismerik. Az éretlen lázadó viselkedés nem segít (hidd el tapasztalatból tudom) ha látják hogy megértél rá akkor nem fogják megtiltani
2014. júl. 23. 19:53
 8/17 anonim ***** válasza:
33%
Talan mert nem akarjak, hogy a 16 eves kislanyuk idejekoran kiprobalja az anyasagot vagy az abortuszt....
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Mi bajuk van az önkielégítéssel? Elcs*szett sz*r a szexuális életük, mert bigott idióták, és azt akarják, hogy a tiéd is az legyen? Normálisak ezek az emberek? Kétlem... Az ilyen szülő fikuszt se gondozzon, nemhogy gyereket neveljen.
 10/17 anonim ***** válasza:
92%

"Talan mert nem akarjak, hogy a 16 eves kislanyuk idejekoran kiprobalja az anyasagot vagy az abortuszt...."

Igazad van, én 16 évesen már a második abortuszomon is túl voltam, teherbe estem az ujjamtól... Veszélyes ám az önkielégítés!

2014. júl. 23. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!