Hogyan lehet a szülőnek megmondani hogy járok valakivel?
najó még nem járok vele, én személy szerint nem. de máshol ez hogyan van? :O
anyunak mondtam h tetszik egy fiú mutattam képet és elmondtam neki hogyan kezdtünk el beszélgetni és hogy találkozni fogunk, anyu bele is ment..
de!
ha a fiú járni akarna és én belemennék akkor hogyan közöljem anyuval ? :$
így van, csak őszintén!
ha a tanácsát is kikéred, az meg még jobban fog esni neki. (nem kell nagy dologban, de azt fogja érezni, hogy számít neked a véleménye.. pl melyik felsőt vegyem fel szerinted a randira, anya?
mondjuk nem írod, hogy hány éves vagy, szerintem ez fontos tényező lehet abban, hogy anyukád mennyire szívesen fogadja a "járás" tényét.
én 14 voltam, de értelmes és jól tájékozott, ezért anyám nem féltett túlságosan, mert tudta, hogy helyén van az eszem, és nem fogok olyan helyzetbe belemenni, ami rosszul sülhet el. kicsit sápítozott a látszat kedvéért apám előtt, de nem volt nagy ügy az egész.
persze én is odafigyeltem, hogy ne veszítse el bennem a bizalmát, pl ha 11-ig engedett el, akkor 11 előtt 2 perccel hazaestem. de így, hogy megbízhattak bennem, könnyebben el is engedtek.
köszi a tanácsokat :)
15 vagyok. a fiú meg 16 :)
anyu szerint jól néz ki képről :D
nagyon jó dolog h van egy anyum akivel lehet beszélni ilyenről is :D
Szerintem se komplikáld túl. Egyszerűen mondd el. ;)
És az meg ne zavarjon, hogy még nem volt pasid. Sose késő elkezdeni. :)
"Anyu emlékszel arra a srácra, hát össze jöttünk!"
Én igazából mindig utólag mondom el anyámnak: "Hát vele jártam! 2hétig/hónapig De nem történt semmi!" És evvel le is rázom magamról. Mivel 1x elmondtam neki és azóta is azon a fiún lovagol..
Anyu ismerte a barátom barátait, nagyon szimpatikusak voltak neki, utána pedig úgy vezettem be, hogy "randira hívott az a fiú, akiről meséltem". Össze is jöttünk aznap, utána három napig semmi, én pedig rákérdeztem egy kicsit szemrehányóan, hogy "nem is érdekel, hogy mi történt??:D", akkor elmeséltem neki, és hát ennyi volt, imádják a szüleim, az ő szülei is engem, folyton egymáson lógunk :) (anya az első találkozásuk után teljesen kipirulva meg is jegyezte, hogy mennyire helyes... :D)
Szóval én nem komplikáltam túl, nagyjából ennyi, mondani kell, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!