14 évesen korai még járni valakivel? 14/L Mikor volt először kapcsolatotok?
14 éves lány vagyok.Félek,hogy anyukám el tilt ,hogy összejövök valakivel.Még nem jártam senkivel szóval izgulok is kicsit első csók stb :) nektek milyen volt?
Ja és nem állok készen elveszíteni a szüzességem van eszem és szánalmasak ezek a mai fiatal lányok akik ezt csinálják.A srác is teljesen normális.nem járok bulizni nem iszok nem cigizek semmi.de mégis félek ha anya nem engedi.:S
anyukák válaszára is kíváncsi vagyok:)
17 évesen volt az első... kb 2 hétig tartott :D aztán rá 1-2 hónapra folytatódott akkor kemény 2 hónapig :D aztán otthagyott (hála) és azóta sincs senkim :( :)
18f
Nekem még nem volt barátom, nem is csókolóztam! :)
Ha tényleg szeretitek egymást és nem csak érdekkapcsolat lenne, akkor szerintem nem korai. Főleg, ha nem a szexen jár az eszetek!
16/L
9 évesen. Kézenfogásig eljutottunk, 2 hónap volt. 10 évesen szájrapuszi, 4 hónap. Aztán 11-13 éves koromig egy pasi, de csak néha 1-2 hónapokra, nem is volt soha semmi. Kézenfogás.
14 és fél voltam mikor összejöttem az első komoly kapcsolatommal, vele vagyok azóta is.
Szerintem nem korai.
16Ł
Én 13 éves voltam.. pár hónap híján 14.. amikor az első kapcsolatom volt..
Vele megvolt az első csók.. Két és fél hónapig tartott..
És azóta van egy másfél éves kapcsolatom..: )
nekem 14 évesen volt az első kapcsolatom, akkor volt az első csók is..nem tartott sokáig olyan 3-4 hét kb.
szerintem megengedi anyukád:) ha beszélsz vele erről meg ahogy írtad a srác is normális, biztos megengedi..
mikor nekem volt az első én is féltem h mit fog szólni hozzá..az elején kicsit habozott h elengedjen-e vagy ne..de csak elengedett:)
13évesen volt az első párkapcsolatom,de nem tartott sokáig...Az első csók a tizenharmadik szülinapom előtt két héttel volt :)Anyuék nem tudták.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!