Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 évesen korai még járni...

14 évesen korai még járni valakivel? 14/L Mikor volt először kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok.Félek,hogy anyukám el tilt ,hogy összejövök valakivel.Még nem jártam senkivel szóval izgulok is kicsit első csók stb :) nektek milyen volt?

Ja és nem állok készen elveszíteni a szüzességem van eszem és szánalmasak ezek a mai fiatal lányok akik ezt csinálják.A srác is teljesen normális.nem járok bulizni nem iszok nem cigizek semmi.de mégis félek ha anya nem engedi.:S

anyukák válaszára is kíváncsi vagyok:)

2011. aug. 9. 13:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még tényleg nem kell sietned . De adj egy esélyt ha olyan alkalmad van rá :) ! Hátha kisül valami jó belőle !
2011. aug. 10. 21:38
 12/14 anonim válasza:

Én 14L vagyok. már volt első csók. :) de csak pár hétig jártunk.

ha a srác rendes, és ezt a szüleid is tudják, akkor nem lehet gáz. :) sok sikert. :)

2011. aug. 11. 23:17
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Saját magamból mint anyuka és tini lányomból kiindulva mondom:korai még neked.Egymásba szerettek,majd fájó lesz a búcsú.Hisz még előted az élet,szorakozz,bulizz,tanulj,hagyd a másik nemet még.Én 15 voltam és fájt amikor a szülei beiratták tovább tanulni koleszba távolra.A szüzességem 18voltam mikor elveszitettem és jött is a baba.Gyógyszert szedtem!A sulit ott kellett hagynom,mert valamiből élni kellett.Rokkant anyámmal albiba voltunk.Puszta pi----cs----áá-ra gyereket szültem.A lányom nem bántam meg a mai napig,ne érts félre,de az én életemből kimaradt a szórakozás,utazgatás,buli,tanulás.Most 3 müszakba dolgozok,lakáshitelem az eget veri.Annó tanulhattam volna,most nem kellene minimálért gürcölnöm.Hamar beletanultam a gyereknevelésbe amig a barátnőim mentek szórakozni én mostam a kakis pelusokat.Ja pesze,hogy a gyerek apja nem vállalta de még az anyja rá is akart kényszeriteni,hogy tetessem el.Szerencsére anyu nem engedte,de a későbbi vizsgálatok során kiderült:hihetetlen csoda,hogy ez a magzat megfoganhatott ilyen méh-állapottal.Soha többé nem lehet gyerekem csoda ha ezt is kihordom-mondta a doki.Persze voltam több lombik programon is de mind vetélt ötlet volt.Persze lett férjem is most boldog vagyok.De a fiatalságom és az életem elszurodott valami szinten.Ráérsz még a párkapcsolatra.Persze nem azt mondtam,hogy ne találkozz vele.Lehet erős barátság is.Anyud nem tudni mit fog mondani.Eltiltani nem szabad és nem is lehet.Inkább meg kell ezt értetni egy kamasszal.Nekem nehéz falat volt a lányommal,volt pár beszélgetés,még sirás is,de megértette.Most rájött:anya igazad volt.Csak kár,hogy én nem hallgattam annó anyura :(
2011. aug. 13. 19:47
 14/14 anonim válasza:
57%
Hidd el, mióta megfogantál, kapcsolatban élsz. Csak a kapcsolatok formája változik meg az évek során. ;)
2011. aug. 26. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!