Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az, hogy ha 1 hétig nem beszélünk valakivel utána jobb lesz a kapcsolatotok és újra lesznek közös témák? Vagy csak ront az egészen?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 13:19
1/6 anonim válasza:
Ez butaság. Van olyan, akivel soha nem lesz jó a kapcsolat és soha nem lesz közös téma. Egy hétnyi történés nem mindig hoz össze két embert.
2/6 anonim válasza:
nem tudom, mert jelenleg amúgy is távkapcs.b-an élek :S
de amikor nem távban voltam, akkor direkt nem szoktam 2-3 napig keresni a bnőmet, sztem senkinek sem jó ha mindig együtt vagytok, az jó a házasoknak vagy az együttélőknek, de amíg nem juttok olyan szintre addig sztem felesleges minden nap együtt lenni
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 4. 14:19
6/6 anonim válasza:
egy hétig nem tudtam beszélni a barátnőmmel, elszoktunk egymástól és legutóbbi talin össze is vesztünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!