Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányomnak két fiúja van,...

Lányomnak két fiúja van, jogunk van választásra kényszeríteni?

Figyelt kérdés
17 éves lányomnak van egy egyéves állandó veszekedésekkel teli kapcsolata és egy barátja akivel 1 hónapja alakulgat a kapcsolat.Mindkét fiú nagyon sokat van nálunk van úgy,hogy egyszerre,mivel az új fiú a párommal is jóba van,együtt szoktak dolgozgatni ezen-azon.A párom viszont most véget akar vetni a dolognak,mert fél,hogy megszólnak és ő sem tartja erkölcsösnek a dolgot.A lányomnak szerintem több idő kellene,hogy kiforrja magát a dolog.Mit tegyünk?Jogunk van sürgetni vagy választásra kényszeríteni?
2014. júl. 23. 16:56
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A helyzet az,hogy a másik fiú először a páromhoz járt,szerelgetni és úgy kerültek egyre közelebb a lányommal,nem a lányom szedte össze és hozta ide.
2014. júl. 23. 17:45
 22/31 anonim ***** válasza:
28%
20-as vagyok...egyébként nem értek egyet a lányod viselkedésével..vagy ilyesmi, de a tény, hogy kényszeríteni nem tudtjátok tény marad, tehát nem vagyoka lányod pártján...sem
2014. júl. 23. 17:46
 23/31 anonim ***** válasza:
4%
Nekem miért nem volt ehhez bőr a képemen?
2014. júl. 23. 17:47
 24/31 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem majd ő eldönti egymagában, semmi jogotok nincs beleszólni.
2014. júl. 23. 18:03
 25/31 anonim ***** válasza:
21%

méghogy semmi joguk :D

el kell tűrniük, hogy minden nap másik hapsit kell kerülgetniük a saját házukban? szerintem nem

2014. júl. 23. 18:04
 26/31 anonim ***** válasza:
76%
Ha folyton veszekszik a párjával, akkor szakítania kellene vele. Az új fiú pedig lehet, hogy csak legjobb barát. Neked a pároddal nem igazán van beleszólásotok, ez csak a lányodra, a párjára és az új fiúra tartozik. Tanácsot adhattok neki, de sürgetni inkább ne sürgessétek, mert akkor megharagudhat rátok, és elhidegülhet, ezt pedig gondolom nem akarjátok:)
2014. júl. 23. 18:25
 27/31 anonim ***** válasza:
Minden nap másik? Az konkrétan kettőt jelent és azt sem tudja a kérdező,hogy együtt vannak e a másik sráccal. Ha igen akkor mivan?
2014. júl. 23. 18:29
 28/31 anonim ***** válasza:
Édeshármas!
2014. júl. 23. 20:08
 29/31 anonim ***** válasza:
92%
Én nem sürgetném. Én is voltam így, mint a lányod, csak 20 évesen. Az egyikkel jártam 2 éve, folyton veszekedtünk, de szerettem, a másik meg a legjobb barátom volt, aki szépen lassan egyre közelebb került a szívemhez. A másodikat választottam, de beletelt pár hónapba. Azóta ő a férjem és nagyon boldogok vagyunk. A szüleim sosem szóltak bele, támogattak a döntéseimben. Hagydd, hogy megélje az érzelmeit, mondjuk szerintem jót tenne neki egy őszinte, mély, anya-lánya beszélgetés, lássa ő is, hogy számíthat rád, adhatsz neki tanácsot, átbeszélitek a dolgokat.
2014. júl. 23. 21:43
 30/31 anonim ***** válasza:
Azt meghatározhatod, hogy kit engedsz be a házadba, vagy hogy egyszerre csak az egyik legyen ott, ha valóban kavar mind a kettővel a lány. De mivel azt írtad, hogy a másikkal csak haverok (egyelőre), ezért ez sem feltétlen jó. Szerintem racionálisan gondolkodó szülő vagy, törődsz a lányoddal, és ha tudod, hogy a másik iránt is érez valamit, akkor valószínű, hogy beszéltetek erről. Esetleg beszéljetek róla még, de hagyd, hogy ő döntsön. Biztosítsd róla, hogy szereted, akármit is csinál. A párodnak üzenem: ha bárki kérdezi (miért tenné?), miért van ott két fiú: az egyik a pasija, a másik a haverja. Miért kell mindenkinek mindenbe beleütnie az orrát? Ott vannak, hát ott vannak. Inkább nálatok, mint máshol, nem?
2014. júl. 24. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!