Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányomnak két fiúja van,...

Lányomnak két fiúja van, jogunk van választásra kényszeríteni?

Figyelt kérdés
17 éves lányomnak van egy egyéves állandó veszekedésekkel teli kapcsolata és egy barátja akivel 1 hónapja alakulgat a kapcsolat.Mindkét fiú nagyon sokat van nálunk van úgy,hogy egyszerre,mivel az új fiú a párommal is jóba van,együtt szoktak dolgozgatni ezen-azon.A párom viszont most véget akar vetni a dolognak,mert fél,hogy megszólnak és ő sem tartja erkölcsösnek a dolgot.A lányomnak szerintem több idő kellene,hogy kiforrja magát a dolog.Mit tegyünk?Jogunk van sürgetni vagy választásra kényszeríteni?
2014. júl. 23. 16:56
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
84%
Konkrétan párhuzamosan jár mindkettővel?
2014. júl. 23. 17:00
 2/31 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem lennének Nálatok, akkor nem lenne jogotok.

De ha a Ti házatokba hordja be mindkét fiút, ott igen, van beleszólásotok.

Szóval sürgetni lehet, de nem tudom, hogy hogyan, mivel tudnátok választásra kényszeríteni.

Mindenesetre elég gáz a kisasszony. :)

2014. júl. 23. 17:01
 3/31 A kérdező kommentje:
Az egyikkel már egy éve járnak,de mindíg veszekednek,a másikkal nem járnak,csak sokat eggyütt vannak,eljárnak ide-oda és néha a fiú itt is alszik.
2014. júl. 23. 17:02
 4/31 anonim ***** válasza:
30%
Nincs jogotok választásra kényszeríteni, a lányotok önálló akarattal rendelkezik. Miért baj nektek egyébként, hogy a lány meg meri és meg tudja élni a szexualitását?
2014. júl. 23. 17:04
 5/31 A kérdező kommentje:

Na jó!

Biztos más is volt már így.Én megértem,hogy nehéz dönteni,hiszen az egyik fiúból még nem szeretett ki,de tényleg állandóan veszekednek,a másikkal meg tök jól el lennének,de valami miatt mégsem merik felvállalni a lépést.

2014. júl. 23. 17:05
 6/31 A kérdező kommentje:
Én nem siettetném,de a páromat zavarja ez a helyzet.
2014. júl. 23. 17:06
 7/31 anonim ***** válasza:
54%

Tulajdonképpen asszisztáltok ahhoz, hogy megcsalja a barátját.

Az egyiket még nem akarja elengedni, a másikban pedig még nem biztos.

Nem szólnék bele, ha nem otthon csinálná. Tanuljon a saját kárán. Viszont abba nem mennék bele, hogy a saját otthonunkban hol az egyik fiúval bújik ágyba, hol a másikkal.

2014. júl. 23. 17:14
 8/31 anonim ***** válasza:
82%
Mi van, ha nem kapcsolat alakulgat, csak barátok?
2014. júl. 23. 17:14
 9/31 anonim ***** válasza:
57%
A párodat nyugtasd meg, hogy az ő felelőssége nevelt lányával kapcsolatban nem terjed ki a lány érzelmi kapcsolataira. Fiatal korban válogat az ember lánya, de nem tud egyértelmű elhatározásra jutni, ez a természetes személyiségfejlődés sajátossága. Majd ő maga túllesz ezen, nem kell beleszólni.
2014. júl. 23. 17:19
 10/31 anonim ***** válasza:
67%

7-es válaszoló: EZT hol olvastad?

"Viszont abba nem mennék bele, hogy a saját otthonunkban hol az egyik fiúval bújik ágyba, hol a másikkal."

Csak mert a kérdezö éppen azt írta, hogy az egyikkel van együtt, a másik csak haver egyelöre.

2014. júl. 23. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!