Miért akarnak olyanra kényszeríteni ami teljesen kizárt?
Az öcsémnek új barátnője van. Nem is lenne ezzel baj csak cigány és én nagyon nem csípem őket (megvan rá az okom) viszont a családom el akarja fogadtatni velem mert hogy normális. Amióta az eszemet tudom bakancsot hordok és kopasz vagyok, kizárt, hogy valaha is jó lesz vele a kapcsolatom. Nem akarok esélyt adni neki. Egyszer összebarátkoztam egyel de meg is bántam mert nagyon csúnyán átvert. Nem részletezném. Azóta megfogadtam, hogy bárki is legyen az semmilyen kapcsolat nem lesz közöttünk. Nem sértem én meg, de nem szívesen látom és az öcsémre is haragszom. Valószínűleg vele se lesz már olyan a kapcsolatom mint régen. A szüleim meg állandóan ki vannak akadva, hogy fejezzem már be ezt a hülyeséget meg mire jó ez blabla bla. Miért kell kényszeríteni? Ez így nem megy, ha akarnám se tudnám megváltoztatni a véleményemet.
Bocs ha valakit megbántottam!
22/F
22 éves oszlopos honfiként mi a fran'ért laksz még otthon
dísz magyar...
Neked meg mi közöd van hozzá? Csak hétvégére jövök haza.
Amúgy köszönöm a válaszokat.
Ez elég buta viselkedés. Én sem vagyok oda a cigányokért pár rossz tapasztalat miatt, mégis van rendes és normális cigány ismerősöm.
Egy esélyt adhatnál neki, legalább annyit hogy megadod neki a kellő tiszteletet, már az öcséd miatt is.
Attól még hogy letolattad a hajad és bakancsot hordasz, lehet normálisan viszonyulni a dolgokhoz. Gondolj az öcsédre.
Miért nem bízik senki sem az öcsédben? Megváltozott?
Ja, én egyetemen ismertem meg pár cigányt. És büfészakra járnak.
Utolsó vagyok.
*nem büfészakra jártak, hanem rendes, tanulós szakra. Normálisak voltak, rendesek. Mindig akadnak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!