Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti meg szoktátok engedni a...

Ti meg szoktátok engedni a kisebb gyerekeiteknek, hogy végighallgassák amit a nagyobb gyerekeitekkel beszéltek?

Figyelt kérdés

Mert anyósomék sose szólnak rájuk, hogy menjenek be a szobájukba, vagy legalábbis máshova, és már kezd idegesíteni, hogy sose tudunk velük felnőtt dolgokról beszélgetni. Úgy el vannak szemtelenedve, hogy még bele is szólnak, és aztán kifecsegik családon kívülre.

Ti megengeditek a kisgyereketeknek hogy felnőttnek képzelje magát? Szerintetek jól vannak nevelve, ha sosincs rájuk szólva?

2014. júl. 23. 07:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Amikor mi felnőtt dolgokról beszélünk, akkor azt általában este beszéljük meg, vagy amikor délután alszanak a kicsik ( az egyik 6 éves, a másik 4 éves, tehát még óvodások ). Nem tudom, hogy nálatok mennyi idősek a gyerekek.

Ha olyan emberrel beszélgetünk, akivel nem találkozunk minden nap ( szüleim, anyósék, testvérek, stb. ), akkor is a délutáni alvás alatt vagy ha nagyon ott vannak, akkor nem beszélünk olyan részletesen, esetleg elküldjük őket a szobába játszani.

A felnőtteknek is kell beszélgetni, pihenni.

2014. júl. 23. 09:33
 12/35 A kérdező kommentje:
Annyira azért már nem kicsik, az egyik 11, a másik 15. Kb 10-11 fele fekszenek le aludni, de ha ott vagyunk, akkor addig nem fekszenek amíg ott vagyunk. Nehogymár meg kell várjuk amíg elalszanak és csak akkor átmenni. Szerintetek nekünk nem kell másnap dolgotni menni reggel?
2014. júl. 23. 09:43
 13/35 anonim ***** válasza:
62%

Bocs nem saját telefon..semmi köze a tisztelethez.. Gondolhatod hogy nem szándékos..ha engedné javítani, akkor megtenném, de nem tudok a hibára kattintani...nem marad ott a kurzor....vagy 10 perc egy komment..egyebkent is a mondanivalőa lényeg...

Másrészt a bicskanyitogatő stílus miatt, amivel a gyerekekhetpz viszonyulsz lassan a tisztelet is kiveszik belőlem

2014. júl. 23. 09:57
 14/35 A kérdező kommentje:
Milyen stílus? Az hogy a páromat alig várták hogy elköltözzön otthonról? Hogy amikor átmegyünk, a szemünkbe megmondják hogy bárcsak elmennénk végre? Ugyan mit szeressek rajtuk? A nagyobb testvérrel jól kijövünk, amikor ő van ott, akkor nincs semmi baj, beszélgetünk ugyanúgy. Ő is mondta hogy már idegesítik a kistesói.
2014. júl. 23. 10:02
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondoltál már, hogy anyósodéknak a kicsik ugyanúgy a gyerekei, mint a te párod?
2014. júl. 23. 10:08
 16/35 anonim ***** válasza:
Amikor kicsi voltam, én is alig vártam, hogy a bátyám lelépjen orrhonról, mert azt gondoltam, hogy akkor megkapom a szobáját. Persze nem én kaptam, hanem a nagyi. :( Ha anyóssal akartok trécselni, hívjátok át magatokhoz gyerek nélkül és kész.
2014. júl. 23. 10:46
 17/35 A kérdező kommentje:
Múltkor áthívtuk, erre magukkal hozták a gyerekeket is. Amúgy egész nap együtt lehetnek, szóval nem kéne ilyeneket mondani hogy ők is a párom anyjának a gyerekei. Annyi erővel a párom is az ő gyerekük, heti 1-2 órát miért nem kaphat tőlük amikor csak vele törődnek?
2014. júl. 23. 11:01
 18/35 anonim ***** válasza:
56%
Te tényleg nem látod, hogy egy dacos kiskamasszal van dolgod, aki féltékeny? Tényleg nem tudsz különbséget tenni gyerek és felnőtt között? Nem gondolod, hogy azok a gyerekek látják rajtad, hogy utálod őket?
2014. júl. 23. 11:11
 19/35 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem voltatok még ilyen helyzetben. Amúgy azóta nem szeretem őket amióta ilyeneket mondanak nekem hogy húzzak el innen, meg minek jöttem át.
2014. júl. 23. 11:17
 20/35 anonim ***** válasza:
Megkérdezted őket miért mondanak neked ilyeneket?
2014. júl. 23. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!