Felsőközéposztálybeli család vagyunk.21 éves vagyok és dolgozni kezdtem. A szüleim azt akarják, hogy szálljak be a lakhatási költségekbe, igazuk van?
Igen. Valamennyit (még ha jelképesen is) de illik adni.
Én adtam annak idején, a gyerekeim ha dolgozni kezdenek, akkor a család helyzetétől teszem függővé.
Ha nagyon jól jön a pénz, akkor szálljanak be, hiszen ők is fogyasztanak áramot és vizet, még mindig jobban járnak mint egy albérletben.
Ha nem leszek rászorulva akkor nem kell hozzájárulni, de KÖTELEZŐEN félre kell tennie azt a pénzt, amit a lakhatására kellene költenie. Szóval olyan nem lesz, hogy nem fizet és csak bulikra meg a ruhákra költené a fizetését.
Igazuk. Miért kéne nekik eltartaniuk téged, amikor van saját fizetésed?
Tessék megtanulni, hogy az élet pénzbe kerül, és járulj hozzá a költségekhez.
jaaaj élősködés, élősködés, nagy francot
Hát igen, ha van kereseted, egy kicsivel beszállhatsz, ez tényleg nem arról szól, hogy "óóó nem fogsz te itt élősködni gyermekem!"
Mert hát sajnos ez van. Valamiből fizetni kell a rezsit, meg a kaját. És aztán a ruhát, tusfürdőt, fogkrémet stb stb.
De szerintem azért ha látják hogy hajlasz a dologra, biztos hagyni fogják hogy azért megvedd magadnak amit akarsz.
Én pl otthon lakom, de én konkrétan fizetem a rezsit, szóval elég nagy részét, meg vásárolgatok, hát igazából az én házam is már. Majd szépen újíttatom stb. Jó hát amúgy ha megoszlik azért meg lehet lenni. Szóval szállj be valamennyivel, csak hogy szokjad. Nálunk is 4 felé oszlik, egyedül éhen is halnék, vagy házam nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!