Nem bírom már az apámat! Állandóan ordítozik velem.
Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez 3 éves korom óta így megy,most vagyok 11 éves.Már egyszer úgy volt ,hogy anyámmal maradok és elválnak,de kibékültek....Most is szépen le lettem ordítva,hogy mindig csak gépezek meg olvasok sehova se megyek el..etc..Mennék de mindig találnak valami kifogást ,hogy miért nem megyünk..Pluszban minden második nap egyedül vagyok hagyva itthon reggeltől délutánig ...Ezt meg nekik nem is kell figyelembe venni,hogy miért nem tudok kimenni miért csak gépezek..(Csak a házban maradhatok mert be van kulcsolva) ELEGEM VAN EBBŐL A 2 NYOMORONCBÓL.
Most leírhatnám, hogy hogy beszélhetsz így a szüleidről, de az az igazság, hogy megértelek, velem is sokat ordítoztak.
2014. júl. 17. 21:11
2/13 anonim válasza:
11 ÉVesen hogy mondhatod hogy nyomoronc?? Tiszta szivből remélem a Te lányod/fiad is igy fog rólad beszélni..
2014. júl. 17. 21:17
3/13 anonim válasza:
Biztosan így fog veled és rólad beszélni a gyermeked! Tovább adod nekik a saját mentalitásodat. Még jó, hogy nem pofozod meg őket a nem megfelelő kiszolgálásért! Nyugodj meg, vissza fogod kapni! Leszel te még "nyomoronc"...
2014. júl. 17. 21:32
4/13 anonim válasza:
Mindenki leszólja a kérdezőt. Szépek vagytok. Milyen dolog egy bezárt lakásban hagyni egy kiskorút órákra? Ha teszem azt lakástűz van, akkor bent ég? Ez kimeríti a kiskorú veszélyeztetésének a fogalmát. Anyuka is szép lehet, hogy nem védi meg. Kisfiam! Szólj valamelyik tanárodnak és irány a helyi gyámhivatal.
2014. júl. 17. 21:42
5/13 anonim válasza:
Én szerintem ne hallgass az előttem válaszolókra.
Apádat pedig bírjad ki, ha csak ordibál. Szarul érzi magát a bőrében és ezért bánt. Nem a Te hibád, ezt jegyezd meg.
2014. júl. 17. 21:43
6/13 A kérdező kommentje:
köszi az ÉRTELMES komizóknak ^^ Ment a zöld kéz :3
Egy telefon az adott megyéhez tartozó gyermekjóléti szolgálatra, vagy egy email az okit-nak. Leírod, hogy hol laksz és miket tapasztaltál eddig. De ne hazudj, csak az igazat.
2014. júl. 17. 21:51
8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. júl. 17. 21:51
9/13 anonim válasza:
Figyelj, teljesen együttérzek veled. Én 16 éves vagyok, apum kedve nagyon ingadozik és vagy nem akarja vagy nem tudja kontrolálni az érzelmeit. Kb bármitől kiakad, de részben meg van az oka, mert több nehézséget le kell küzdenie. Időnként kiakadok, elkezdem a sírást(általában amikor nem látnak). Azt tudom ajánlani, hogy ügyeskedj otthon(mosogass, sepregess, ha engedik főzöcskélj, bár ez nekem 11 évesen nem ment fényesen), ne számítógépezz rengeteget, mert tényleg káros, hívd fel a barátaidat délután a barátaidat és menj ki velük(ha nincsenek, akkor szerezz). Megpróbálhatod megbeszélni a szüleiddel a gondod és ha nem látsz más kiutat másoktól segítséget kérni.
Kitartást!
16\L
2014. júl. 17. 22:02
10/13 anonim válasza:
Nem tudsz mást tenni mint elviselni, és amint nagykorú leszel vagy idő előtt a szülői beleegyezéssel elköltözöl.
Addig is okosodj, képezd magad.
Sportolással el tudsz otthonról menekülni pl bringa, nekem ez vált be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!