Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom már az apámat!...

DirectionerGirl69 kérdése:

Nem bírom már az apámat! Állandóan ordítozik velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ez 3 éves korom óta így megy,most vagyok 11 éves.Már egyszer úgy volt ,hogy anyámmal maradok és elválnak,de kibékültek....Most is szépen le lettem ordítva,hogy mindig csak gépezek meg olvasok sehova se megyek el..etc..Mennék de mindig találnak valami kifogást ,hogy miért nem megyünk..Pluszban minden második nap egyedül vagyok hagyva itthon reggeltől délutánig ...Ezt meg nekik nem is kell figyelembe venni,hogy miért nem tudok kimenni miért csak gépezek..(Csak a házban maradhatok mert be van kulcsolva) ELEGEM VAN EBBŐL A 2 NYOMORONCBÓL.

#család #apa #lány #anya #depresszió #düh #kecske #minden vagyok csak jó nem
2014. júl. 17. 21:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most mit kell pattogni 11 éves, gyerek, vagy csúcs szuper szüleitek lehettek vagy elfelejtettétek milyen gyereknek lenni.

Ez is jó, apja mondja a lányának: "azt akarom, hogy neked is legyen gyereked és szenvedj te is, úgy ahogy én"

2014. júl. 17. 22:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Én azt hallgattam hogy majd a katonaságban megvernek, majd ott móresre tanítanak. Meg ilyen hülyeségeket. Sose voltam katona.
2014. júl. 17. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sajnálom, hogy eltörölték, én lány vagyok, de nekem is szükségem lett volna rá, ha már a szülők nem végezték jól a munkájukat.
2014. júl. 17. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!