Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szokása egyes szülőknek,...

Miért szokása egyes szülőknek, hogy szájon csókolják a gyerekeit?

Figyelt kérdés
Láttam már nem egyszer, és kiakaszt. Nem csak kicsit (1-6 évest), de 10 éven felülit is. Nem gondolják, hogy ezzel később lelki traumát okoznak neki? Személy szerint örülök, hogy a hasonló csókomat először az óvodai szerelmemtől kaptam, és nem a szüleimtől.

2014. júl. 16. 13:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

"kérdező... ezt a puszi dolgot úgy éled meg, mintha megerőszakoltak volna, pedig csak egy puszi."

Mivel bennem így megragadt az óvodás, szerelmes csók, így én érzem magam rosszul, mikor itt előttem szájon csókolják a gyerekeket a szülők, mert mi lesz, ha felnőnek, és azt fogják gondolni, mikor először csókolóznak, hogy ezt én már a szüleimmel csináltam...

2014. júl. 16. 14:31
 22/29 anonim ***** válasza:
18%

1. Undorító.

2. Visszaélés azzal, hogy pici nem tud még védekezni ellene.

3. Rejtett pedofília, sürgősen meg kell akadályozni, és mindenképpen fel kell világosítani az elkövetőt erről.

Feltételezem, hogy nem akar tudatosan ártani az unokájának, de ezt sürgősen le kell állítani.

Ha a saját anyja teszi ezt, akkor is undorító. Mindenféle bacilust, kórokozókat átadhat az ilyen beteges gesztusokkal.

2014. júl. 16. 14:40
 23/29 anonim ***** válasza:
90%

Azért egy szájra puszi nem smárolás, aki eközben az anyukájára gondol az beteges és feltétlen a szájra puszitól. Mint ahogy beteges az is, aki pedofil hajlamot lát benne, ha egy szülő vagy nagyszülő szájra puszit ad.

Én nem adnék a gyerekemnek, de nem is akadok ki ezen.

2014. júl. 16. 14:42
 24/29 anonim ***** válasza:
45%

Off:

Úgy bírom, amikor valaki megkérdez valamit és, ha nem értenek vele egyet lepontoz mindenkit.

On:

Egyetértek a 24-es válaszolóval. :)

2014. júl. 16. 14:56
 25/29 A kérdező kommentje:
25-ös, én nem pontoztam le senkit, ezt a többi válaszolótól kérd számon, légy szíves.
2014. júl. 16. 15:07
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem okoz traumát, nem csók, csak puszi..

Nálunk szokás volt, egyáltalán nem okozott traumát...

Semmit így volt természetes..

Egyébként nem adnának már ők sem, de ez 20 éve még szokás volt a családban...

Ezt láttuk, ezt tanultuk...

Seritem durvábbak voltak hajdanán a politikusi csókok...

Egyébkent keress vissza legalább százszor feltették a kérdést már

2014. júl. 16. 15:34
 27/29 anonim ***** válasza:
85%
Rejtett pedofília :DDD... Úristen, ma idejött hozzám a hatéves öcsém, a nyakamba mászott, és addig ügyeskedett, amíg a számra nem tudott puszilni. Nem lökdöstem el, röhögtünk rajta, mert azért csinálta. Most én is pedofil lettem, ő meg lelkileg megtört, miközben én galád pedofil elloptam tőle az első csókját. Kérdező, én benned valami nagyon komoly lelki elfojtást érzek, és ezt most komolyan mondom. Azt se gondolnám túlzottan vad ötletnek, hogy molesztáltak esetleg kiskorodban.
2014. júl. 16. 15:48
 28/29 anonim válasza:

Apukám adott szájra puszit 6-7 éves koromig, aztán megkértem, hogy ne tegye. Megértette. Azóta sem puszilkodom szájra a családtagjaim közt senkivel. Nem érzem azt, hogy bármi traumát okozott volna, vagy hogy apukám pedofil lenne. Szerintem ez nagyon erős túlzás. Másrészről meg nagyon sok kisgyerek megpuszilja anyukája, vagy apukája száját. Nem hinném, hogy pubertás előtt ebben bármi szexualitásra, szerelemre reflektáló jegy lenne. Ha valaki ezzel azonosítja, az szűklátókörű. Idővel, ha a gyereket nem zavarja, maradhat, mint szokás. Bár ezt én se preferálnám. Ha azonban a gyereket zavarja, és annak ellenére puszilgatják, az tényleg destruktív lehet szerintem.

16/L

2014. aug. 3. 15:39
 29/29 Fingkirály ***** válasza:
8-as: pföööööj :)
2015. márc. 1. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!