Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szokása egyes szülőknek,...

Miért szokása egyes szülőknek, hogy szájon csókolják a gyerekeit?

Figyelt kérdés
Láttam már nem egyszer, és kiakaszt. Nem csak kicsit (1-6 évest), de 10 éven felülit is. Nem gondolják, hogy ezzel később lelki traumát okoznak neki? Személy szerint örülök, hogy a hasonló csókomat először az óvodai szerelmemtől kaptam, és nem a szüleimtől.

2014. júl. 16. 13:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
59%
Ja, 11-es, mert ez ilyen egyszerű, ha zavar, szólok, és abba hagyják...Én max. pofont kaptam, és erőszakkal folytatták, akár hányszor is szóltam ilyenekért.
2014. júl. 16. 14:08
 12/29 A kérdező kommentje:
11-es, de később tudatosul a gyerekben, hogy mit művelnek vele, addigra meg már eltelhet sok-sok év, és azt hiszi, ez így természetes.
2014. júl. 16. 14:09
 13/29 anonim ***** válasza:
72%

"Személy szerint örülök, hogy a hasonló csókomat először az óvodai szerelmemtől kaptam, és nem a szüleimtől."

De látod, összekevered. A szülőtől kapott szájrapuszi nem számít "első csóknak".

Engem nem pusziltak szájon a szüleim, mégis fel tudom fogni, hogy aki csinálja, semmi romantikát meg szexet nem lát bele.

2014. júl. 16. 14:13
 14/29 anonim ***** válasza:
72%

Miért, mit művelnek vele? És igen, van akinél ez a természetes. Nálunk speciel nem, de nálunk mindenféle puszi is ritkaság. Mások meg ezt találják furának.

Sokan vagyunk sokfélék.

2014. júl. 16. 14:19
 15/29 A kérdező kommentje:

14-es, ki mondja, hogy nem számít annak?

Nekem például annak számított, és lehet, másnak is. Örökre az emlékezetembe vésődött, és kellemes emlék maradt. Ha puszilni kell, akkor miért nem lehet egyszerűen az arcra adni,oda adják a rokonok, barátok is, a szerelmem pedig a számra.

2014. júl. 16. 14:22
 16/29 anonim ***** válasza:
59%
kérdező... ezt a puszi dolgot úgy éled meg, mintha megerőszakoltak volna, pedig csak egy puszi. Nekem meg ez furcsa, akkor most írjam ki gyakorira? :D
2014. júl. 16. 14:23
 17/29 anonim ***** válasza:
55%
Basszus, ha te a szüleidtől kapott szájrapuszit első csókként tartod számon, akkor veled van a baj.
2014. júl. 16. 14:25
 18/29 A kérdező kommentje:
Én nem kaptam a szüleimtől a számra csókot, az óvodai szerelmemről beszéltem...
2014. júl. 16. 14:27
 19/29 anonim ***** válasza:
48%

15 éves a lányom és még mindig szájra puszit ad

de nem csak nekem hanem az apjának is

de a fiam is aki 12 éves

ezt látták kicsinek

apa anya szájra puszit ad - neki is oda kell -- ennyi és itt vége pont

sem részünkről sem részükről nem nincs semmilyen szexuális mellékfel stbb. hang

nem nem zavarja meg a gyereket, mert ez egy szokás itt nálunk a családban

am meg komolyan unalmas h szinte hetente ezt megkérdik ....

2014. júl. 16. 14:30
 20/29 anonim ***** válasza:
77%
Ez nekem is nagyon furcsa, de én éppen hogy idősektől láttam.
2014. júl. 16. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!