Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam nekik, hogy hazudtam...

Elmondjam nekik, hogy hazudtam és a barátom nem ütött meg, nem zaklatott? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy párkapcsolatom és a szüleim kedvelték a barátomat.

Csak aztán történt pár dolog (még a kapcsolatunk előttről is derültek ki számára kellemetlen részletek) és szakítottunk.

Eléggé megviselt az egész, meg az, amiket megtudtam és nem akartam róla beszélni, apáék meg faggattak.

Erre beadtam nekik, hogy összevesztünk, megpofozott, később pedig nem hagyott békén. Azóta utálják...

De úgy néz ki, hogy most megint együtt leszünk. Én már nagyjából túltettem magam azon, amik kiderültek, de ő nem érti, hogy miért nem akarom, hogy értem jöjjön, a házukhoz.

Mit csináljak?

2014. júl. 13. 19:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Uhhh tök mind1 hogy most elmondod e vagy sem,a szüleid nem fognak hinni neked!! Ezt a kapcsolatot igy elszurtad a szüleid felöl sõt a bizzalmukat is el jàtszotad!!!nem tudon hàny ėves vagy,igy a szüleid làtni fogja hogy ėretlen vagy egy kapcsolatra!!! Igy màr semmi nem kesz olyan mint rėg !!tanulsàgot vond le ės tanuld meg hogy nem hazudsz többet ,többre mėsz ha legközelebb összinte vagy!!! Magad alatt vàgtad ki a fàt!!!
2014. júl. 13. 19:40
 12/20 acelsziv ***** válasza:
83%

"Ne reménykedj, azok mellett, amiket ő tett, eltörpül ez a kis füllentés."

És te még ezek után újra összejössz vele...

No comment...

2014. júl. 13. 19:45
 13/20 anonim ***** válasza:
98%

Csak a káposzta jó felmelegítve. A hazudozésért megvetlek.

Gyönge vagy és gyáva, és nem vagy képes sem tisztán lezárni egy kapcsolatot magadban, sem a szüleidnek határozottan megmondnai, hogy talán a saját dolgukkal törődjenek, ne a te magánéleteddel - merthogy elvileg felnőtt ember vagy és ehhez semmi közük.

De te olyan buta jókislány vagy, hogy össze-vissza hazudozol a srácról, rágalmazod, aztán, hogy megfelelj anyukának-apukának, újra megpróbálsz vele összejönni? MINEK?!

Ráadásul tele vagy régi sérelmekkel. Nem a magad aljas és hazug viselkedését szégyelled - pedig volna mit! -, hanem még neked áll feljebb, hogy "bezzg ő mit tett".

Ha "bezzeg" ő mit tett, akkor meg minek kell újra? Zsák meg a foltja?

2014. júl. 13. 19:53
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Hagyd az egészet, a "barátodat" is hagyd ott. Egy ennyire szélsőséges érzelmekkel terhelt, erkölcsi következményekre sem tekintettel levő kapcsolatnak nincs hosszabb távon jövője.
2014. júl. 13. 19:54
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
De ha olyan borzalmas dolgokat tett, mint amiket te beharangozol, akkor minek jössz vele össze ÚJRA? Szép dolog a szerelem, de magunknak ártani nem feltétlenül jó.
2014. júl. 13. 20:01
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
De mit csinált? Megcsalt?
2014. júl. 13. 22:12
 17/20 anonim ***** válasza:
86%
A hazug ember, meg a sánta kutya... azért kíváncsi lennék, hány ember ül ártatlanul, aki megvert, vagy megerőszakított egy kedves, szende kis szűzlányt.
2014. júl. 13. 22:14
 18/20 anonim ***** válasza:
95%

MÉgis milyen borzalmas dolgokat tett? És ha ezek annyira borzalmasak, akkor most már miért nem zavarnak? Miért akarsz vele újra összejönni?

Nem értelek. Itt a pofozkodós hazugság csak a kisebbik baj, ha tényleg olyan szörnyűségekre képes a barátod, és visszafogadod. (azért érdekelne mi volt az)

2014. júl. 14. 11:10
 19/20 anonim ***** válasza:
96%
Tök mindegy, mit tett, de te egy gerinctelen liba vagy! Nem érdemel meg téged, és remélem, a szüleid is alaposan helyre tesznek emiatt, megérdemelnéd.
2014. júl. 14. 13:50
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
:( ez tok gaz. De kepzeld enis tettem Mar ilyet. A mai napig szegyelem. Osszejottem megint a sraccal, de nem tartott sokaig. Igy hagytam a szuleimet hadd hoggyenek amit akarnak. Mondjuk az en palim tenyleg aggressiv volt, nem utott de lokdosott, lekezeloen viselkedett, beegetett masok elott...
2022. okt. 5. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!