Elmondjam nekik, hogy hazudtam és a barátom nem ütött meg, nem zaklatott? Mit tegyek?
Volt egy párkapcsolatom és a szüleim kedvelték a barátomat.
Csak aztán történt pár dolog (még a kapcsolatunk előttről is derültek ki számára kellemetlen részletek) és szakítottunk.
Eléggé megviselt az egész, meg az, amiket megtudtam és nem akartam róla beszélni, apáék meg faggattak.
Erre beadtam nekik, hogy összevesztünk, megpofozott, később pedig nem hagyott békén. Azóta utálják...
De úgy néz ki, hogy most megint együtt leszünk. Én már nagyjából túltettem magam azon, amik kiderültek, de ő nem érti, hogy miért nem akarom, hogy értem jöjjön, a házukhoz.
Mit csináljak?
"Ne reménykedj, azok mellett, amiket ő tett, eltörpül ez a kis füllentés."
És te még ezek után újra összejössz vele...
No comment...
Csak a káposzta jó felmelegítve. A hazudozésért megvetlek.
Gyönge vagy és gyáva, és nem vagy képes sem tisztán lezárni egy kapcsolatot magadban, sem a szüleidnek határozottan megmondnai, hogy talán a saját dolgukkal törődjenek, ne a te magánéleteddel - merthogy elvileg felnőtt ember vagy és ehhez semmi közük.
De te olyan buta jókislány vagy, hogy össze-vissza hazudozol a srácról, rágalmazod, aztán, hogy megfelelj anyukának-apukának, újra megpróbálsz vele összejönni? MINEK?!
Ráadásul tele vagy régi sérelmekkel. Nem a magad aljas és hazug viselkedését szégyelled - pedig volna mit! -, hanem még neked áll feljebb, hogy "bezzg ő mit tett".
Ha "bezzeg" ő mit tett, akkor meg minek kell újra? Zsák meg a foltja?
MÉgis milyen borzalmas dolgokat tett? És ha ezek annyira borzalmasak, akkor most már miért nem zavarnak? Miért akarsz vele újra összejönni?
Nem értelek. Itt a pofozkodós hazugság csak a kisebbik baj, ha tényleg olyan szörnyűségekre képes a barátod, és visszafogadod. (azért érdekelne mi volt az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!