Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam nekik, hogy hazudtam...

Elmondjam nekik, hogy hazudtam és a barátom nem ütött meg, nem zaklatott? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy párkapcsolatom és a szüleim kedvelték a barátomat.

Csak aztán történt pár dolog (még a kapcsolatunk előttről is derültek ki számára kellemetlen részletek) és szakítottunk.

Eléggé megviselt az egész, meg az, amiket megtudtam és nem akartam róla beszélni, apáék meg faggattak.

Erre beadtam nekik, hogy összevesztünk, megpofozott, később pedig nem hagyott békén. Azóta utálják...

De úgy néz ki, hogy most megint együtt leszünk. Én már nagyjából túltettem magam azon, amik kiderültek, de ő nem érti, hogy miért nem akarom, hogy értem jöjjön, a házukhoz.

Mit csináljak?

2014. júl. 13. 19:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Ha bármilyen kis esélyt is szeretnél, hogy valami legyen a kapcsolatotokból, akkor elmondod, hogy mit hazudtál, a barátodnak is meg a szüleidnek is. Habár én a srác helyében eléggé meggondolnám, hogy ilyen emberrel érdemes-e próbálkozni.
2014. júl. 13. 19:25
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

MI volt a célja, hogy ilyen ronda dolgokat hazudj a barátodról?

A minimum, hogy elmondd az igazat.

2014. júl. 13. 19:25
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Egyértelmű hogy mondd el a szüleidnek, hogy annó hazudtál. Mert ha abban a tudatban hagyod őket hogy az exed megütött, akkor az életbe nem fogják elfogadni őt. Mondd el, hogy azért hazudtál, hogy ne faggassanak a részletekről, mert nem lett volna kedved ecsetelni, ezért inkább kitaláltad ezt. Sajnálod, ennyi.
2014. júl. 13. 19:26
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

Utálnám én is, ha valaki megütné a gyerekemet.

Hazudtál. Mond meg az igazat, hogy nem bántott.

De ezután is utálni fogják. Mert azt hiszik, MOST hazudsz.

Liba vagy, mindegy, hogy hány éves!

Nem játszunk, hazudunk mások érzelmeivel, és nem rágalmazzuk azt főleg nem, akit állítólag szeretünk.

2014. júl. 13. 19:27
 5/20 anonim ***** válasza:
78%

Kellemetlen helyzet :)

Szerintem ne hagyd őket abban a tudatban, hogy a srác bántott téged, abból jó nem fog kisülni. Én a helyedben elmondanám, hogy nem volt igaz, amit mondtam, és azt is, hogy miért hazudtam (na meg esdekelnék a bocsánatukért, de hát a szülők szeretik a gyerekeiket, úgyhogy többnyire meg szoktak bocsátani nekik).

2014. júl. 13. 19:28
 6/20 A kérdező kommentje:
Azért tettem, mert ki voltam borulva, gyűlöltem azokért a dolgokért a barátomat, amiket tett és tudtam, hogyha ezt elmondom, többet nem hallom itthon a nevét és nem kérdezgetnek majd róla.
2014. júl. 13. 19:28
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
Remélem ezután rád sem néz majd.
2014. júl. 13. 19:35
 8/20 anonim ***** válasza:
93%

Még jó, hogy nem a rendőrségen jelentetted így fel a sok mocskos hazugságoddal!

Azután ülhetne egy cellában a Damuval....

2014. júl. 13. 19:39
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
a szüleiddel kell megbeszélned nem velünk
2014. júl. 13. 19:39
 10/20 A kérdező kommentje:
Ne reménykedj, azok mellett, amiket ő tett, eltörpül ez a kis füllentés.
2014. júl. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!