Elmondjam nekik, hogy hazudtam és a barátom nem ütött meg, nem zaklatott? Mit tegyek?
Volt egy párkapcsolatom és a szüleim kedvelték a barátomat.
Csak aztán történt pár dolog (még a kapcsolatunk előttről is derültek ki számára kellemetlen részletek) és szakítottunk.
Eléggé megviselt az egész, meg az, amiket megtudtam és nem akartam róla beszélni, apáék meg faggattak.
Erre beadtam nekik, hogy összevesztünk, megpofozott, később pedig nem hagyott békén. Azóta utálják...
De úgy néz ki, hogy most megint együtt leszünk. Én már nagyjából túltettem magam azon, amik kiderültek, de ő nem érti, hogy miért nem akarom, hogy értem jöjjön, a házukhoz.
Mit csináljak?
MI volt a célja, hogy ilyen ronda dolgokat hazudj a barátodról?
A minimum, hogy elmondd az igazat.
Utálnám én is, ha valaki megütné a gyerekemet.
Hazudtál. Mond meg az igazat, hogy nem bántott.
De ezután is utálni fogják. Mert azt hiszik, MOST hazudsz.
Liba vagy, mindegy, hogy hány éves!
Nem játszunk, hazudunk mások érzelmeivel, és nem rágalmazzuk azt főleg nem, akit állítólag szeretünk.
Kellemetlen helyzet :)
Szerintem ne hagyd őket abban a tudatban, hogy a srác bántott téged, abból jó nem fog kisülni. Én a helyedben elmondanám, hogy nem volt igaz, amit mondtam, és azt is, hogy miért hazudtam (na meg esdekelnék a bocsánatukért, de hát a szülők szeretik a gyerekeiket, úgyhogy többnyire meg szoktak bocsátani nekik).
Még jó, hogy nem a rendőrségen jelentetted így fel a sok mocskos hazugságoddal!
Azután ülhetne egy cellában a Damuval....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!