Hogyan mondjunk el a szüleinknek sokkoló igazságot? Amiről biztosan tudjuk, hogy ki fognak miatta akadni, de jobb minnél előbb túlesni rajta.
Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 22:17
21/27 anonim válasza:
"A lányom tegnap besétált a nappaliba és ezt mondta: apa add ki a szobámat, vedd el a kulcsomat és a hitelkártyámat, a ruháimat dobd ki az ablakon, a telefonomat és az ékszereimet ajándékozd el és ne engedj be többé a házadba. Nos, valójában nem pontosan ezt mondta, szó szerint így hangott a mondókája: apa, ez itt az új barátom, Mohamed... "
22/27 A kérdező kommentje:
Európai országban él nem a Közel-Keleten. Am aki meg nem tud normálisan válaszolni az ne írjon már semmit
2014. júl. 13. 00:50
23/27 anonim válasza:
Szerintem nem tragédia ez ,kérdező ! Tényleg még ,most a találkozó előtt mondd el . Annak a szülődnek először ,amelyik vélhetően jobban fogadja . a még először ki is akad ,hátha megváltozik a véleménye miután megismeri . Én biztos nem lennék kiakadva (esetleg azért egy kicsit ,hogy miért titkolózott előttem hosszú időn át a lányom ),és igenis meg szeretném ismerni a lányom választottját .Amennyiben rendes ,normális ..semmi kifogásom nem lenne sem nekem ,sem a férjemnek ! ... Minden jót ! .. egy Anyuka :-)
24/27 anonim válasza:
Mi ez a sok muzulmizé trollkérdés?
25/27 anonim válasza:
Szerintem szomorú ,hogy minden muzulmánt egy kalap alá vesznek sokan ! Valamint az is hogy a magyar ennyire nem befogadó nép . Muzulmán ! Na és ?! Attól még lehet rendes ,normális ember !!!
26/27 anonim válasza:
Nekem volt egy muszlim férjem 20 évig. Rendes pasas, elváltunk mert kihűlt a kapcsolatunk, de van tőle két nagyszerű fiam.
Az én szüleim is nehezen fogadták el, de én hajthatatlan voltam, aztán ugyanolyan nehezen fogadták amikor elváltam tőle.
27/27 anonim válasza:
Hm? Egyszer meg kell tudniuk, de előtte olvasd el
A lányom nélkül soha című könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!