Sokkoló vagy Boxer? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 19:40
3/4 anonim válasza:
boxer akkor előnyös ha tudsz ütni... sokoló nem mindig jó, mert ahhoz közvetlen közelébe kéne kerülnöd az áldozathoz, h használni tudd...ami nem mindig jön össze, mert nem fogja hagyni... én a könnygáz sprayt ajánlom!!! legális, és kutyák ellen is alkalmas :)
4/4 anonim válasza:
A boxertől te is megsérülhetsz, a sokkoló (főleg a piaci sz.r) vastagabb ruházat esetén nem az igazi és a mérete is nagy. A gázspray szerintem kevés, inkább egy gázpisztoly. De azt már, ha előkerül használnod kell. Min. 2-3 lövés fejre, aztán tipli.
Nekem a kés tűnik a leghatásosabbnak, már csak a vizuális elrettentő hatása miatt is (persze a 2 lábú állatok ellen).
De a kérdésedre válaszolva: a sokkoló, ha
- önvédelemre kell
- nem gagyi
- van rá elég pénzed
- nem februárban a -20 fokban akarod használni
- nem vagy hajlamos elfelejteni dolgokat (pl. feltölteni)
A boxer jobb, ha:
-támadni akarsz
-idegenkedsz a viperától
-sunyi vagy
-te is bírod a fájdalmat
-lesz.rod a következményeket (ellentétben a viperával, ezzel csak fejre érdemes menni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!