Szerintetek melyik a jobb? Kés, boxer, vipera, gázspray vagy a sokkoló?
Gázpsray vagy gázpisztoly. Az okok nagyon egyszerűek.
1. teljesen legális az utcán magadnál tartani. (bizonyos mennyiségben bizonyos fajtát)
2. tökéletes önvédelmi eszköz. Mi történik ugyanis, ha elveszik tőled? Gyakorlatilag semmi, mivel támadásra szinte egyáltalán nem lehet használni, csakis védekezésre. Így nyugodtan elfuthatsz, ha más nincs, de legalábbis nem kell félned, hogy ellened fordítsák. Ez a többire nem igaz.
3. Fújj le egyszer valakit (egy jó minőségűvel), aztán rájössz... bár remélem, hogy erre nem lesz alkalmad.
14:52
bár ezeket ellened fordíthatják mint ahogy az első válaszoló mondta
én is a gázspray-t választanám, a leírt okok miatt.
A boxert nehezen veszik el, főleg, ha félkészült vagyok és rajtam van. A kést szerintem könnyebb.
Attól függ, hogy mihez értesz a legjobban, illetve melyik a legkényelmesebb neked. A lényeg, hogy profin tudd használni az eszközt. :)
Am nem árt, ha kettő db vagy több féle eszköz van nálad. (Az egyiket nem mutatod meg rögtön)
Az is fontos h törekedj a legalitásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!