Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? Kés, boxer, vipera, gázspray vagy a sokkoló?

Figyelt kérdés
Nem mintha azért mert, valakit agyon akarok verni, csak azért nem árt ha van. Véleményeket kérnék, indoklással együtt! Köszönöm.
2009. dec. 21. 14:43
1 2
 11/14 Éböl hadnagy válasza:
A legjobb egy vállról indítható rakétaXD
2011. okt. 3. 18:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a kést is tudom használni. Viszont: a késsel egy laikus, ha sosem tanult/látott/gyakorolt késharcot, jó eséllyel okoz élettel összeegyeztethetetlen sérülést, mint írták, el is vehetik. A boxer (is) KKVE, nagy a büntetés érte, ráadásul ha az ellenfél pl. viperával rendelkezik, macerás. A vipera már nem rossz, de ezzel is túl komoly sérülést, halált lehet okozni. A Gázspray nagyon jó az önvédelemre, a KO FOG-ot ajánlom, Ballistol gyártja (KKVE ez is). A sokkoló nem önvédelmi, hanem egy kényszerítő eszköz, sok köze nincs az önvédelemhez, csak a mai értelmezés szerint.
2012. nov. 5. 00:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Még egy reakció, bár tudom, hogy OFF:

A gázspray nem feltétlenül "csajos" eszköz, önvédelemre a lehető leghasznosabb -és a leginkább legális-.

2012. nov. 5. 00:03
 14/14 anonim válasza:
Szerintem a boxer és vipera a boxer tényleg eltörheti a kezed de ha tudsz vele ötni a kor nincs gáz csak ha béna vagy és nem tuc ütni a viperábol sem jo bármilyen a mágneses szar de a rugos az jo,a mágneses vége az relepülhet ha pl:fára rá üc de te tudod hogy neked mi kell. Nekem mind kettő van és nekem mind kető bejön :D
2016. jan. 22. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!