Hogyan mondjunk el a szüleinknek sokkoló igazságot? Amiről biztosan tudjuk, hogy ki fognak miatta akadni, de jobb minnél előbb túlesni rajta.
Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 22:17
2/27 anonim válasza:
kiraboltad őket?
meleg vagy?
leszbi vagy?
terhes vagy?
Te jössz!
3/27 anonim válasza:
Én a következőkre tippelek
1. Testvérek vagyunk, összefeküdtünk és terhes lettem / vagy terhes lett a húgom.
2. Összefeküdtem apa/anya főnökével
3. volt 1 éjszakás dugásom, és kiderült HÍV fertőzött vagyok
4. A szüleim utálják a barátomat mert cigány, de én terhes vagyok
na tippel még valaki?? Mostanában elég sok kamu kérdés van, így van miből csemegézni.
4/27 anonim válasza:
Mondjad és kész!!! ;)
Ha sokat filózol rajta akkor csak nehezebb lesz!!!
5/27 anonim válasza:
más tippem van: verekedés közben összetörtünk a méregdrága kínai porcelán vázát
7/27 A kérdező kommentje:
Barátom muszlim az én családom mélyen vallásos katolikus. Tudom h ha édesanyám ezt megtudja,akkor soha nem fogja őt elfogadni,holott már lassan egy éve járunk és nem sokára haza szeretném vinni bemutatni.
2014. júl. 12. 22:26
8/27 anonim válasza:
Jaj, ez a muszlin és vallásos dolog kimaradt. Ez is egy történet ami hetente 3x valaki megírja.
9/27 anonim válasza:
Mond meg otthon, hogy van egy rossz és egy jó hírem:
A rossz, hogy van a muszlim pasasnak 10 felesége.
A jó, hogy benne vagy az első ötben...
10/27 anonim válasza:
ezt már jó régen el kellett volna mondai hogy emésszék! Amúgy meg nem tudom mennyi idős vagy, de ha felnőtt, sok közük nincs hozzá...! max nem kapod z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!