Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjunk el a szüleinkn...

Hogyan mondjunk el a szüleinknek sokkoló igazságot? Amiről biztosan tudjuk, hogy ki fognak miatta akadni, de jobb minnél előbb túlesni rajta.

Figyelt kérdés

2014. júl. 12. 22:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%
ezt már jó régen el kellett volna mondai hogy emésszék! Amúgy meg nem tudom mennyi idős vagy, de ha felnőtt, sok közük nincs hozzá...! max nem kapod az áldásukat!
2014. júl. 12. 22:34
 12/27 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és a barátom nem vallásos muszlim. De attól még nem is katolikus.
2014. júl. 12. 22:38
 13/27 A kérdező kommentje:
9/12,Nincs 10 felesége :)
2014. júl. 12. 22:40
 14/27 anonim ***** válasza:

Talán ő az anyukád?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Akkor én inkább eret vágnék, minthogy ezt bevalljam...

2014. júl. 12. 22:41
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

A helyzetnek 3 megoldása van:

1. barátod áttér katolikusnak ( és a szüleid elfogadják ezek után)

2. te áttérsz muszlimnak....

3. elválnak útjaitok... ugyanis a 2 két kultúrát nehéz összeegyeztetni (ismered a Török kezdőknek című sorozatot ?)

2014. júl. 12. 22:44
 16/27 A kérdező kommentje:
De ez nem fair.Édesanyám már most kedveli azokból amit elmondok neki róla,és tényleg nagyon rendes srác,mindig lehet rá számítani és ő is hosszútávra tervez.
2014. júl. 12. 22:48
 17/27 anonim ***** válasza:
92%

"nagyon rendes srác,mindig lehet rá számítani"

...és ilyen is marad, amíg át nem lépitek az országa határait majd!!!

2014. júl. 12. 22:52
 18/27 anonim ***** válasza:
95%
Az utolsónál a pont!!!!
2014. júl. 12. 22:57
 19/27 anonim ***** válasza:
98%

Az édesanya belép kislánya szobájába. A szoba üres, az ágyon egy boríték hever. A legrosszabbtól tartva felbontja a borítékot és a következőket olvassa:

Drága Édesanyám!

Sajnálom, hogy ezúton kell közölnöm, hogy elmentem hazulról legújabb kedvesemmel. Ő egy igazi szerelem, látnod kéne, mily kedves ..

Ez azonban, drága Édesanyám, nem minden. Terhes vagyok, és Abdul azt mondja, hogy majd gyönyörű életet élünk sivatagi vándortörzsével. Ő sok-sok gyereket

szeretne, nekem is ez az álmom. S mivel rájöttem, hogy a marihuana voltaképpen hasznos, füvet fogok termeszteni barátaink számára is, ne szenvedjenek oly nagyon, amikor fogytán a koksz meg a heroin. Azalatt bízom benne, hogy a tudomány felfedezi az AIDS gyógyszerét, már csak

azért is, hogy Abdul jobban érezze magát, hisz annyira megérdemli!

Édesanyám, ne aggódj, hiszen már 13 éves vagyok, tudok magamról gondoskodni. Remélem, hamarosan meg tudlak látogatni, hogy megismerkedhess a kedves unokákkal.

Szerető lányod.

p.s.

Amit írtam, baromság. A szomszédban vagyok. Csak azt akartam mondani, hogy vannak az életben rosszabb dolgok, mint az éjjeliszekrényen található év végi bizonyítvány.

Szerető lányod.

2014. júl. 12. 22:57
 20/27 anonim ***** válasza:
90%

"Hogyan mondjunk el a szüleinknek sokkoló igazságot?"

Ha már neked is sokkoló, milyen lesz majd nekik?!!

2014. júl. 12. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!