Van itt olyan, aki fiatal felnőttként otthon lakik, és fizet/nem fizet a szüleinek a rezsibe?
26 évesen egy szó nélkül hazaadok a fizetésemből? És nem nem azért mert elvárják, hanem azért, mert tudom, hogy ha baj van ő mellettem lesz.
Mint az elmúlt 1 évben mikor nem dolgoztam betegség miatt. Az anyám szó nélkül eltartott, fizette az orvosaimat.
Tudod a felnőtt életben ezt hívják KÖLCSÖNÖS segítségnek. De gondolom te úgy vagy vele, hogy kötelesek fedelet adni neked, kötelesek segíteni ha baj van, de te egy forinttal nem segítenél nekik........... Hisz szerinted csak nekik vannak kötelességeik.
senki nem mondta neki hogy adja le az egészet de illik beleadni a rezsibe legalább.
és hogy jön ide a romaság? aki roma és dolgozni akar az talál munkát és megtud élni, aki meg nem akar annak bizony bizony még sz@rabb az élet.
en megertelek, en ~85 - 30-40et adok haza,
70~80 tuloram van, szinte csak a melo, igy is horol hora elek, bar most kilatasba van kulfold :)
mert ez minden csak nem elet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!