Van itt olyan, aki fiatal felnőttként otthon lakik, és fizet/nem fizet a szüleinek a rezsibe?
Én felnőttként lakom együtt anyámmal, és bár még tanulok, én is adok haza. Mert használom a vizet, az áramot, a gázt, +1 főre kell főzni, satöbbi. Egyszerűen ez lenne a normális. Nem kell mindent, de egy keveset tessék hazaadni. Egy keveset meg félretenni.
És ezt úgy mondom, hogy szerintem adott esetben azzal sincs semmi gond, ha valaki 30 év fölött még a szüleinél lakik! (Igen, lehet ezért megkövezni...)
23 éves vagyok és a szüleimmel élek. Tanulok még, de gyakorlati munkán vagyok, és elég jól keresek vele. Az én anyám bár nem nem kérnek pénzt, de adok valamennyit, mert abban igazad van, hogy ahol 2 emberre főznek, jut egy harmadiknak is, de mégiscsak otthon élek. Fürdők, eszem, iszom, és ezek mind pénzbe kerülnek.
Egy normális felnőtt tisztábban van azzal, hogy minden pénzbe kerül. Én inkább fizetek egy összeget, mint hogy a fizetésem háromnegyede elmenjen albérletbe.
én ugyan 18 éves koromban ahogy találtam munkát elköltöztem ilyen problémám nem volt.
viszont lehet hogy ha mást nem is a rezsibe illene belefizetni, hisz használod a vizet, áramot, melegedsz télen. szerintem már ha csak ezt fizetnéd anyukádék nagyon elégedettek lennének mert látnák az igyekezetet. néha vásárolhatsz is, nem mindennap, egy egy hétvégi menü alapanyagát akár...ez is segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!