Van itt olyan, aki fiatal felnőttként otthon lakik, és fizet/nem fizet a szüleinek a rezsibe?
Ha nincs sok kiadásod, akkor egy 10e-et haza adhatnál nyugodtan és akkor te is megnyugodnál meg a szüleid is, hogy mégse laksz ingyen otthon.
Én is a szülőkkel lakom 26 évesen, de a fizetésem egy része haza megy. Mondjuk a netszámlát 1:1ben én állom, mivel én vezettetem be, és én is használom a legtöbbet, emellett amit cafeteriába kapok az is megy a közösbe, így a kajám is meg van oldva. Emellett fenntartom az autómat, amit csak én fizetek (benzin, biztosítás, évi javítgatás)
"Időpont ma 21:58" vagyok
Kedves kérdező! Budapest, nyolcadik kerület. Tudom, mennyire szerencsém volt ide születni, tudom, mennyivel rosszabbak a lehetőségek falun, de 50 500 forintot én speciel nem keresek még (elismerem, leginkább azért, mert nincs időm többet dolgozni). És tény, nekem csak egy minimálbérért dolgozó anyám van, így haza "kell" adnom, különben nem jövünk ki...
én a bátyámmal élek otthon, anyum elköltözött a barátjához, apám fizet mindent, még a telefonszámlámat és a netet is, sőt még ha olyanja van kaját is vesz nekünk.
-még mielőtt megszólnának- az én apám egyedül többet keres mint a szüleid összesen (sőt még ha hozzá adom a te fizetésed annál is több) és magára nem igazán költ, így is havonta kb 100 ezret megspórol...
én nettó 98-at keresek, ez viszonyla jó fizetés a környéken, így próbálok egészséges kajákat összedobni, meg segíteni a barátaimat a kikapcsolodásban pl elhívom őket vlmi kulturális programra, ami őket is érdekli, és fizetem a belépőjegyet. Így ők is tudnak jönni, és én se maradok le róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!