LittleFairy: kérdése:

Hogy mondjam el Anyának?

Figyelt kérdés
Kiakarok menni Svajcba dolgozni (tancolni) de nem tudom hogy hazudjak anyanak..vagy elmondjam az igazat
2014. júl. 5. 11:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem mondd el az igazat, és mondd meg neki, hogy nagyon fogsz magadra vigyázni és csakis táncolni fogsz. Húgom is táncolt sokáig és soha nem ment el pasival és nem rúgott be, mindig tudott magára vigyázni. Csak fontos, hogy megbízható céggel menj és soha ne add ki az útleveledet senkinek a kezedből, erre nagyon vigyázz! Illetve tényleg csak táncolj. Anyukád mindenképpen tudjon róla, hogy pontosan hol vagy, mert ha baj ér, ki más tudna segíteni.
2014. júl. 5. 12:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem állítom, hogy minden táncoslány r*banc. Tényleg nem. Csak azt mondom, hogy akinek annyira kell a pénz, hogy elmegy érte ilyen munkát csinálni, leküzdi az erkölcsi korlátait (vagy nincs neki), az sokkal könnyebben manipulálható pénzzel. Lehet, hogy nem kötelező dolog abban a klubban elmenni a pasikkal szobára, de ha azt látod, hogy amúgy mindenki ezt csinálja, és hű, mennyi pénzt keresnek vele pluszban, akkor... Persze vannak kivételek. Mindig vannak. De egy "rossz" társaság, a fiatalság és a pénz ígérete sok dologra ráveheti az embert. Szerintem gondold meg, hogy mennyire éri meg neked ez az egész. És mindenképpen legyél őszinte, mert kell valaki, aki pontosan tudja, hogy hol, mikor mit csinálsz, és lesz kinek jelentkeznek, hogy jól vagy, aki aztán ha bajba kerülsz (ne így legyen, kívánom!), akkor tud tenni valamit érted.
2014. júl. 5. 17:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Könnyű munka gyenge embereknek...
2014. júl. 5. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!