Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyának? 18L

Hogyan mondjam el anyának? 18L

Figyelt kérdés

Szeretnénk találkozni a barátommal majd a szünetben. Távkapcsolatban vagyunk, (Közel 4 éve ismerjük egymást, fél éve vagyunk együtt.) - elég ritkán tudunk találkozni, olyankor próbálunk minél több időt együtt tölteni. Anya próbál tudomást sem venni arról hogy van valakim, és ahol tud ott keresztbe is tesz az ügyben. Pedig semmi rosszat nem tettem azzal, hogy szerelmes lettem és lett valakim. Barátom is egy tök egyszerű, normális srác - ergo még azt sem mondhatja hogy félt tőle.

Szeretnék most én elutazni barátomékhoz pár napra. Eddig ő járt hozzám, de most én szeretnék menni. Az ő szülei elfogadtak engem, szívesen várnak, szóval ez sem lenne probléma.

Tudom hogy nagykorú vagyok, és szó nélkül is leléphetnék, de nem akarok még több balhét itthon. Anyával élek, és még egy évig biztosan így marad, addig meg nem akarok marakodásban élni. Szeretnék valami kompromisszum félét kötni vele, de azt sem tudom hogy kezdjek bele. Ha felhozom a témát akkor javarészt eltereli, vagy nemet mond. Végig sem hallgat. Ha határozottabban lépek fel akkor elkezd sírni, hogy ő milyen rossz anya. Mit tehetnék? Hogyan hozhatnám úgy fel a dolgot hogy legalább végighallgasson? Miért nem érti meg hogy nekem ez a srác nagyon fontos, és szeretnék vele lenni?

Egyre jobban tehetetlennek érzem magam, tanácsolnátok valamit?

2014. ápr. 12. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
persze beszéld meg vele őszintén mit érzel és kérd a segítségét. az összes ilyen kérdéshez oda kellene irni hogya kérd a segytségéz. tudod miért? amikor a segítségéd kéred akkor nem csak hogy nem tud majd ellenállni, de még azt is érzi hogy fontos. A kettő együtt nagyon üt:)
2014. ápr. 12. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Ebben van igazság... Megfogom próbálni. Köszönöm! :)
2014. ápr. 12. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Az elsőnek nagyon igaza van!!
2014. ápr. 12. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
jo a hozzaallasod, ritka ez ma, rem megerto lessz anyud.
2014. ápr. 13. 09:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Ma este megpróbálok leülni vele, és megbeszélni. Kíváncsi leszek mi lesz... Már nagyon nyomja a lelkem.
2014. ápr. 13. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!