Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyának,...

Hogyan mondjam el anyának, hogy kiszeretnék menni egy fiúval sétálni?

Figyelt kérdés
Iszonyatosan félek. Nem tudom miért. Nem tudom hogyan kérezhetnék el.
2014. márc. 24. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

-Anya, délután jön át egy fiúbarátom, nagyon jól megvagyunk már régóta. Kimennénk sétálni rendben?

-Ó rendben kislányom :)

2014. márc. 24. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
miért hány éves vagy? gondolom emiatt félsz, hogy túl fiatal vagy és egy fiúval akarsz mászkálni? és sztem akkor nem csak egy egyszerű barát...
2014. márc. 24. 14:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát nem barát. Szeretem összefounk jönni,csak nem tudom hogy mondjam el anyának,hogy ma akarok vele találkozni. 15 vagyok
2014. márc. 24. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Odamész anyukádhoz, és elmondod, hogy "anya, kész a leckém, elmennék sétálni xy-nal, 7-re jövök, rendben?"

Mondjuk ha anyukádnak elképzelése sincs, ki az a srác, akkor lehet nem enged el, vagy legalábbis kérdezősködni fog, de szerintem magától is leesik neki, hogy van köztetek valami, nem hülye. :D

2014. márc. 24. 15:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mitől félek,de megemészt belülről. Egyszerüen féle oda menni és megkérdezni. pfuu..
2014. márc. 24. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!