LittleFairy: kérdése:

Hogy mondjam el Anyának?

Figyelt kérdés
Kiakarok menni Svajcba dolgozni (tancolni) de nem tudom hogy hazudjak anyanak..vagy elmondjam az igazat
2014. júl. 5. 11:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mond el az igazat!Vagy hazudj! Te dolgod!

Biztos csak táncolni fogsz?Nagyon sok nőt vertek ezzel át hogy csak táncolni mennek ki aztán az út szélén végezték jól bedrogozva és minden öreg fszit le kell cummantaniuk meg ilyenek.

Érdemes elővigyázatosnak lenned mert az ilyen állások több mint a fele olyan hogy ribizlit csinálnak belőled.

2014. júl. 5. 11:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Sztriptíz táncosként? Hány éves vagy?

Am én valószínűleg megmondanám az igazat. Szerintem joga van tudni

2014. júl. 5. 11:46
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
"Anya! Ki akarok menni külföldre svájcba dolgozni !
2014. júl. 5. 11:48
 4/13 anonim válasza:
100%
Mond el neki! Előbb utóbb úgyis megtudja, és jobb ha tőled hallja nem valaki mástól, hogy mit is csinálsz ott valójában.
2014. júl. 5. 11:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Több szempont is hiányzik.

1. hány éves vagy?

2. Milyen tánc?

3. Ki szervezi ezt?/Hol találtál rá erre az állásajánlatra?

4. Lesz kinél laknod AKIT ISMERSZ SZEMÉLYESEN?

Meg úgy amblokk ezek ilyen alapvető dolgok amiknek hiányába nehéz jó választ adni.

2014. júl. 5. 11:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
attol függ milyen a kapcsolatotok. én elmondanàm már csak azért is ha esetleg történik valami akkor legalább egy ember tudja valójában mot csinálok merre kell keresenek.
2014. júl. 5. 11:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
"..táncolni..", ja..biztos, h nemcsak táncolni fogsz. Én ismerek olyan fiatal lányt aki Svájcba ment ki "táncolni". Amúgy a te dolgod.
2014. júl. 5. 11:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyad is tudja mit jelent az, hogy "tancolni".
2014. júl. 5. 12:13
 9/13 anonim ***** válasza:
10%
Mondd el, de csak azt, hogy dolgozni mész. A "táncot" ne említsd neki.
2014. júl. 5. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

Jogában áll megtudni, hogy a lánya k urvának állt, mert akkor még időben ki tud tagadni.

Ha kicsit is szereted, nem akarhatod, hogy az ismerősei előtt szégyenkeznie kelljen miattad, így hagyd szó nélkül, hogy megszakítson veled minden kapcsolatot.

2014. júl. 5. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!