Anyukám szó nélkül elintézett nekem egy 128. 000 forintos bruttó diákmunkát, ami az egész nyaramat elviszi?
Figyelt kérdés
Most érettségizem, fesztiválozni, nyaralni szerettem volna, kicsit kikapcsolódni, erre ezzel állított be május végén. Nem mondom, hogy nem haragudtam, eleinte vonakodtam, ő meg folyamatosan azt hajtogatta, hogy megalapozom a jövőmet ezzel. Két hete dolgozom és egyre jobban megbántam, hogy elvállaltam, sajnos szóbelire se tudok készülni, mert reggel 6:30kor kelek és este 21:00-ra érkezek és ha hazaérek anyu mindig ugráltat és nem fogja fel, hogy fáradt vagyok. Kérdésem, hogy szerintetek felmondjak ilyen helyzetben és mit kezdjek édesanyámmal? Vagy inkább örüljek, hogy elintézte nekem, vagy inkább legyek keményebb vele? A pénzre egyébként nincs szükségem, nem szoktam nagyon vásárolgatni, szerényen élek.2014. jún. 14. 10:43
33/56 anonim válasza:
29, na és? kit érdekel,hogy te mit gondolsz ? ;)
34/56 A kérdező kommentje:
Én megértem azt is, aki vállalná, valószínűleg én is végigcsinálom, majd a beosztásommal játszok, hogy legalább elmehessek a Balcsit körbebiciklizni. Köszönöm az eddigi normális kommenteket.
2014. jún. 14. 12:19
35/56 anonim válasza:
# 33/34 Látszik,nem vagy tisztában azzal hogy mivel jár egy gyerek felnevelése,jó de ez érthető is mert gondolom nincsen...
Képzeld Én is magamnak raktam le a szakmát érettségi és plusz munka mellett.Fogtad?Két suli egy melóhely és soha nem volt olyan hogy szabadnapom.Tudod a kérdező érdeke hogy menjen dolgozzon egy picit majd élvezze munkája gyümölcsét ,mert nem ingyen megy.És manapság mi az amit ingyen kapunk az élettől? Semmit!!!!! És Én egy fillért sem sajnálok a szüleimtől!(nem úgy mint egyesek)
36/56 anonim válasza:
Örülj neki, hogy van állásod, ráadásul nem is éhbérért, én heti 6 napot dolgozom, néha 7-et, pedig én is pár éve érettségiztem, de megbecsülöm, mert jól keresek vele és később jól jön majd ez a sok pénz.
37/56 anonim válasza:
nagyon kevés ennyi pénzér. anyád is elmehet a vérbe. f4szom se dolgozna ennyiért.
38/56 anonim válasza:
Sajnálom 29-es hogy ilyen buta vagy. Látszik, hogy észt nem adnak munka mellé.
39/56 anonim válasza:
Tök jó, hogy te semmit sem sajnálsz a szüleidtől, de ilyen a kérdező sem írt. Mivel nem létszükséglete a munka és van félretett pénze arra, hogy szórakozhasson nyáron így simán mondhatja, hogy most nem szeretne dolgozni. A szülei meg ne azért vállaljanak gyereket, hogy utána bármikor a fejéhez vághassák, hogy jajj, mennyibe került a felnevelésed... az ilyeneknek alapból nem engedném hogy gyereket szüljenek!
40/56 anonim válasza:
Én nem értem, miért gondoljátok, hogy az ilyen kulimunkák bármit is számítanak, ha az embernek egyszer normális végzettsége lesz: egy orvostól, tanárról, ügyvédtől, mérnöktől, de még egy asztalostól, cukrásztól se fogják megkérdezni, hogy címereztél-e kukoricát a nyáron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!