Miért várják el a szüleim, hogy járjak a lányok után, és folyton csajozzak? Engem nem érdekel!
Nem vagyok meleg, ha ez jutna eszetekbe, hanem egyszerűen engem nem érdekel ez a barátnő dolog.
Van sok barátom megyek mindnefele folyton mozgásban vagyok, de folyton azért nyaggatnak, hogy mikor találok már barátnőt, miért nem ismerkedem, most az ideje, túl késő lesz...
Mire akarják, hogy ilyen csajozós legyek?
Engem nem érdekel az, hogy barátnőm legyen, meg kapcsolat, meg a lányok után loholjak!
És jönnek a hülye meséikkrl, hogy ennyi idősen ők már 3. Barátnőnél jártak, meg minden...
De már azt hiszik, hogy valami bajom van!
19f
Még a kérdésekre sem reagált semmit...
Amúgy meg ki tudja, most ez egy verzió amit Ő leírt, de a szülei verzióját nem tudjuk. Lehet azért vannak kétségbe esve, mert pl. túl sok időt tölt a fiú barátaival stb.
Nem tudhatjuk, mi csak a Kérdező verzióját ismerjük.
"A legtöbben fizikailag képesek az orgazmusra, és rendszeresen maszturbálnak, bár esetenként arról is említést tesznek, hogy normálisan működő fizikai reakciójukkal képtelenek érdemben mit kezdeni, zavarba hozza őket."
Nem minden esetben. De köszönjük a tapasztalt válaszodat Zoknis.
Ennek ELLENÉRE baromira zavar, hogy kiforgattad a válaszom. Kimásolni a mondandóm egyik felét, szándékosan lehagyva a befejezését cseszett félrevezető. Nem írtam, hogy x év után ha nincs barátnője az meleg.
Azt írtam, hogy ha tetszenek neki a nők, csak kapcsolatra nem vágyik, akkor lehet későn érő. Ebbe nem akarsz belekötni?
Tudom elég fura, hogy ezt én mondom neked, hiszen most épp veled vitázok, de próbálj inkább a kérdezőnek válaszolni, ne a válaszadóknak. Ha egyáltalán nem írsz semmit kifejezetten az én válaszomra, csak leírod a véleményed, akkor ez a vita sem lenne.
Tehát ne engem javítgass ki, hanem írd le a saját "verziód" és majd a kérdező eldönti, hogy mit akar kezdeni.
És párja nem csak a zokninak van, nem véletlen hívják "párkapcsolatnak".
A válaszom hasznos volt a kérdező szempontjából, még akkor is, ha a te írásodra reflektáltam.
A felhasználónevem iránti érdeklődésed megmutatja számomra, hogy mennyire vagy intelligens. Segítek, semennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!