Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok Miskolcon helyszíneket ajánlani egy 60fős esküvőre? Érdekel étterem és bármilyen más megoldás is.
Kétféle megoldásban gondolkodunk:
1. Étterem a saját ajánlataival.
2. Bármilyen terembérlettel bérelhető hely partyszervízzel megoldva.
A Calypso éttermet nagyon tudom ajánlani, vannak különtermeik is. Központi helyen van, a Városház téren, közel van a taxiállomás, szálláslehetőség ha arról van szó. Az étel nagyon-nagyon finom, a személyzet is nagyon rendben van. Itt volt a ballagási vacsorám egy hónapja, a szüleim pedig itt esküdtek 21 évvel ezelőtt. A hugom ballagását is itt fogjuk tartani. :)
www.calypsomiskolc.hu
Calypsoval egy baj van,rossz a kaja (pár hete voltam ott esküvőn).De a kiszolgálás,hely,stb,az jó.
Ami nekem bejött,az a palacsintaház,az avas lábánál, google: palacsintaház miskolc
Első vagyok!
Ezen meglepődtem, hogy rossz a kaja, mert mi a ballagáson nagyon-nagyon jót ettünk ott. Persze az menüs volt, lehet, hogy a lagzikban lejjebb adnak a színvonalból, elhiszem neked....
A Palacsintaházat is nagyon szeretjük, de szerintem az 60 főnek nagyon kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!