Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A két színű gyűrű megoldás lehet?
szerintem ahogy jól esik
felveheted egyszerre a kettőt is, nincs az ma már, hogy csak iylet vagy olyat lehetne
Szerintem ,ha egy kezeden egyszínűek a gyűrűk és más színű a nyakláncod az nem baj,bár mondjuk az ember szeret egységesen mutatkozni .
Amúgy ha különböző színű gyűrűkről beszélünk,akkor is lehet szép csak akkor nem mindegy hogy milyen a gyűrű,esetleg köves e vagy sem,és hogy hová van rakva milyen sorrendben.
Hát, ez valóban eget rengető. Mennyi ideig döntöd el, hogy melyik teát iszod meg a szekrényből?
Egyébként ma már nem nézik ezt sehol. Pl. aki házas, sose vehet fel egy gyöngyös nyakláncot vagy más bizsut? Szerintem ezen ne stresszelj:)
Én csak emiatt nem szennyezném be az aranygyűrűmet fehérarannyal.
Kérdező, jól gondoltad, nagyon szép kétaranyas gyűrűk vannak, talán még szebbek is, mint az egyesek. Remekül lehet társítani hozzá a sárgaaranyat is.
Válaszoló, aki a bizsut hozta fel: A bizsu csak kellék és nem ékszer, ezért nem olyan szigorú szabály vonatkozik rá.
Ezüstöt pedig a fehérarany színe miatt lehet hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!