Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti hogyan választjátok meg a jegygyűrű méretét?
Nekem alapból egy mérettel nagyobb kell, mert a bütyköm széles, nem megy rajta át az a gyűrű, ami kényelmes lenne, ne lötyögne az ujjamon.
Így nem dagad bele nyáron az ujjam, viszont télen kicsit zavaró, hogy mozog, elfordul.
Nem kalkulálnék arra az esetre, hogy terhes leszek, vagy felszedek néhány kilót, pláne ha ez csak átmeneti. Akkor max a terhességem alatt nem hordom a gyűrűt, de egy-két év miatt biztosan nem vennék nagyobbat, mert életem hátralevő részében fogok szívni miatta. Ami biztos, hogy csak olyan gyűrűt választanék, amit szükség esetén lehet szűkíteni, vagy toldani.
Szia Én speciel levettem a házassági /eljegyzési gyűrűm/, majd ha megszületik a babó visszaveszem.:)
Amúgy néha szoktam nyakláncra tenni és a nyakamba hordom, ha olyan helyre megyünk. Amúgy 1* állítanának a méretén, de azt majd akkor veszem igénybe, ha nem adok le :)
Felhúztam az ujjamra, passzolt, megvettük.
a "nyilván" terhesség alatt hízni fogsz az egyáltalán nem biztos, anyám vizesedett, megvastagodtak az ujjai, ki kellett tágíttatni a gyűrűjét, és a terhesség utolsó napjáig hordtam és azóta is.
De ha hízásra hajlamos vagy, akkor szerintem ne valami mintásat válassz, hanem simát, mert tágításnál/szűkítésnél a minta torzul (ha jól tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!