Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jegygyűrűt, egy életre, de miből?
Arany, ezüst, platina kizárt, ami szóba jöhet: nemesacél, orvosi acél, titán vagy wolfram.
Szerintetek melyik a legszebb? Melyik a legtartósabb? És melyik marad tovább szép? Köszi előre is!
utolsó,
nekem nem használ, csak ha ékszerész szedi le...
nem a jegygyűrűm, hanem egy másik, de így nem is hordom...
a titán és az orvosi fém nem ugyanaz?
amúgy ezt választanám,
Hát én nem tom hogy ti nektek milyen ezüst gyűrűtök van, de nekem van egy teknős-gyűrűm az ujjamon, ezüst, és soha nem feketedett be. Éjjel-nappal hordom, mindenhol matatva és csillog-villog.
Ezüstnek meg tuti, ide van beleütve a 925, mert másra allergiás vagyok ^^ és a tojástól besárgul :D
Szóval, nem tom mi a bajotok az ezüsttel :D
Mi is vagy titánban gondolkodunk vagy a wolfram-ban.
Úgy tudom a wolfram kicsit tartósabb, úgy értve hogy mindig szép fényes marad apró karcok sem lesznek rajta.
Én megmondom őszintén sajnálok kiadni gyűrűkre 100 ezreket. Ráadásul csak én fogom használni, mert a párom nem ékszeres egyáltalán, ráadásul a olyan a munkája is hogy nem lehet a kezén gyűrű.
Tök mindegy miből van az a karikagyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!