Szülők, titeket mennyire érdekel a gyereketek szerelmi élete?
Az én szüleim mindenről tudni akarnak, de én utálok erről beszélni. Mindig is utáltam mondani, hogy randizni megyek, mert jöttek a kérdések, hogy hány éves, milyen, stb.
Most még van barátom, de nagyon haldoklik a dolog, és barátilag találkoznék egy sráccal, de tudom, hogy elkönyvelnének valami útszélinek :S
Hazudjak?...
18/L
Illetve nektek mennyire lenne furcsa, ha a lányotok egyik héten ezzel járna, másik héten azzal?
Mármint én most nem akarom gyászolni ezt a kapcsolatot, tovább szeretnék lépni. Ha jól sikerült ez a találkozó, akkor szerintem nyert ügy..
Szia! Én is így vagyok...
Ha elmegyek egy fiúbarátomhoz jönnek a kérdések,hogy "hány éves", "RANDI??", "hogy néz ki", "miért nem hozom haza bemutatni", "nem tetszik,hogy te jársz a fiúk után"...
Így inkább nem is találkozom a fiúbarátaimmal nyáron,mert nem bírom ezeket a kérdéseket. Csak én 16 vagyok,te meg 18. Oda mész ahova szeretnél. Ha azt mondod,hogy elmegyek,mert dolgom van akkor elmész :)
Nem váltogatom úgy, a mostani kapcsolatom 2 éves.
A másik srác is csak komoly kapcsolatot akar..
Én irigyellek téged!
Tőlem sosem kérdeznek semmi ilyet!
és az bánt hogy nem is foglalkoztatja őket a dolog...
Én örülnék, ha nem kérdeznének semmit.. :)
Utálok ezekről a dolgokról beszélni. Azt sem tudják, hogy komoly problémáink vannak, előttük tesszük a szépet, hogy ne kérdezősködjenek...
Ez a baj, hogy előttük teszitek a szépet.Hát ki segítsen ilyen helyzetben, ki adjon tanácsot, ha nem az anyád?Azt hiszed egy barátnő jobbat akar neked, mint a szülőd?
Nekem fiam van, én nem kérdezek semmit soha, mégis sok mindent megbeszélünk, de ugyan úgy a barátnőjével is tudok olyanról témázni, amit elmond, vagy megoszt velem.
Miért kéne segítenie? Semmi köze hozzá!
Barátnőim meg nincsenek, szóval jól benézted.
Ja... Miért kéne segítenie?
Azthiszem egyedül is el tudok menni a fiúbarátaimhoz,vagy a barátomhoz anélkül,hogy tanácsot kérnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!