Szülők, titeket mennyire érdekel a gyereketek szerelmi élete?
Az én szüleim mindenről tudni akarnak, de én utálok erről beszélni. Mindig is utáltam mondani, hogy randizni megyek, mert jöttek a kérdések, hogy hány éves, milyen, stb.
Most még van barátom, de nagyon haldoklik a dolog, és barátilag találkoznék egy sráccal, de tudom, hogy elkönyvelnének valami útszélinek :S
Hazudjak?...
18/L
"Miért kéne segítenie? Semmi köze hozzá!"
Akkor minek is vagy otthon, ha ennyire idegesít??? Ahhoz se legyen akkor köze, hogy mit kajálsz, élsz-e, vagy meghaltál, szóval ha ilyen vagány vagy, akkor el lehet költözni, meg lehet egyedül is élni, és akkor nem csesztet senki a kérdéseivel! Probléma megoldva, ennyi.
Elárulnád, hogy most mi a bajod?:)))
Ne itt éld ki a mérgedet, köszi!!
A magánéletemhez semmi közük! Vagy szerinted azt is meg kéne beszélni, hogy milyen jót szexeltünk épp 10 perce?...
SENKI tanácsa, segítsége nem kell! Erről ennyit. Talán hagy legyen már az én döntésem, hogy kitől kérek segítséget és miben!
Szánalmas, hogy egyből a költözéssel kell jönni, mert megsértődtél, hogy egy ismeretlen lány nem kér tanácsot a szüleitől.. Normális vagy te, most úgy őszintén?
Na, szállj le a magas lóról, a nem normális az pont te vagy, aki nem bír kommunikálni a szüleivel. Biztosan nem azt kérdezte, hogy hány menetet nyomtál le kislányom az éjjel, ugye??? És igen is, ha nem tetszik a rendszer, le lehet lépni.
Ennyi, több szót nem is pazarolok rád, felesleges.
Óóóó talán én tehetek róla, hogy ne tudok kommunikálni velük? Lehet, hogy te tökéletes szülő vagy, de az enyémek konkrétan kiskoromba sz-rtak rám, csak a húgom volt a fontos!
12 éves voltam és az sem érdekelte őket, hogy hol vagyok egész éjszaka! SEMMIT sem tudtak, SEMMIT sem kérdeztek másnap! (mamámnál voltam, ő biztos, hogy nem szólt nekik, nincs telefonja).
Aztán észbe kaptak, amikor rájöttek, hogy az égvilágon semmit sem mondok már nekik. De ezt akkor sem lehet megjavítani.
Erről ennyit. Nem engem kell lehordani, hanem őket.
De persze a te fajtádnál csak a gyerek a hibás, a hálátlan és még sorolhatnám.
A szülő sose hibás!...
Szülőként (anyaként) engem érdekelt. Nagyvonalakban, néha mélységében meg is szoktuk beszélni. Mikor bizonytalanok voltak, szakítás terén, új fiúnál. Annyi eszem volt, nem kérdeztem kellemetlennek tűnő dolgokat. De értettem, mikor mondták, nem kéne estére annyira sietni haza, meg ránk férne, hogy a nyaralóban aludjunk. Megtettük.
Nem találom ezt kivetni való dolognak. Gyerekeim a mai napig bejelentik, ha elutaznak, pedig már nem velünk élnek. Sőt! Anyám is közli, ne keressem, elmegy 1 napra kirándulni. Képzeld, én is bejelentem a gyerekeimnek, anyámnak. Akit szeretünk, azt féltjük. Ilyen egyszerű.
Ne hazudj. Attól, mert véget ért, vagy csak vegetál a kapcsolat, másikat szeretnél, attól még nem vagy útszéli!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!