Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, nálatok hogy működnek...

Szülők, nálatok hogy működnek a gyerek szerelmi dolgai? Feljárnak hozzátok, nálatok alhat?

Figyelt kérdés
Ha nem szülő vagy, hanem éppen gyerek, akkor is írhatjátok. Hány éves a gyereked és hány éves akivel együtt van? Szeretitek vagy megtűritek akivel van? Mióta vannak együtt? Mindkét családhoz egyformán járnak fel, ha járnak?
2013. jún. 28. 16:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én gyerek vagyok :)

Nagyjából ua. időt vagyunk itt is, meg ott is. Ő ritkábban alszik itt. Én heti 1 éjszakát általában. Remélem szeretnek és nem csak megtűrnek :D

22L/22F

2013. jún. 28. 16:50
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
3 vagyunk testvérek.. Mindhármunknak az épp aktuális párja alhat nálunk, amikor csak szeretnénk.. Bár én és a nővérem már felnőttek vagyunk, csak hétvégén vagyunk otthon (26/L, 23/L), de 16 éves korunk óta engedik, hogy a barátunkkal aludjunk.. Az öcsém barátnője is gyakran alszik nálunk.. Az öcsém 18 lesz, a lány 17.. Nálunk sosem volt ebből probléma.. Mindhárman felelősségteljes gyerekek voltunk.. Bármi problémánk volt meg lehetett a szüleinkkel beszélni.. Az együtt alvás tehát 16 éves korunkig volt tiltva..
2013. jún. 28. 16:50
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Én 19 éves lány vagyok, a párom 20. Kicsit több mint 1 éve vagyunk együtt. Mi is nagyjából egyforma időt töltünk egymásnál, nincs ebből probláma, nem kell engedélyt kérni. Ő hetente 1-2 alkalommal itt alszik, és kb 2 hetente 1x alszom nála, mert az kicsit macerásabb. Ő az első párom, akinek korlátlanul megengedik, hogy itt aludjon, előtte 2 komolyabb kapcsolatom volt, de ők nem alhattak itt, a koromból kifolyólag is, illetve mert a szüleim nem kedvelték őket. Mikor felszállt nálam a rózsaszín köd, már én is megértettem, hogy miért :)
2013. jún. 28. 16:55
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

voltam gyerek:)

15 voltam amikor megismerkedtünk 1 év után aludhatott nálunk első alkalommal:)

én 3 év után aludtam először náluk

2013. jún. 28. 16:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám már az első menzeszkor felvilágosított 11 évesen , és megkért hogy szóljak ha le szeretnék feküdni egy fiúval, akkor elmegyünk nőgyógyászhoz gyógyszert íratni, és ne titkolózzak, hanem otthon, ne utcán, kertben mindenhol csináljam.

Nekem barátom csak 18 évesen lett, de nem korlátoztak a szüleim. Akkor aludt nálam amikor akar, de ha ez nem 18 évesen lett volna akkor is engedtek volna, mondván hiába tiltanának.

2013. jún. 28. 16:59
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

21 éves lány vagyok, a barátom 22. Majdnem egy éve vagyunk együtt. Inkább megtűrik őt, mint szeretik. Heti egyszer alszik nálunk, és én is heti egyszer nála, de ő már nem a szüleivel él.

20 éves koromtól engedik rendszeresen, előtte nem lehetett.

2013. jún. 28. 17:00
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

5 ös vagyok

25/n és szerintem anyukám nagyon jól kezelte ezeket a dolgokat, nem volt tiltás, így nem lázadoztam. Már 3 éve a férjem az akkori barátom és külön is élünk.

Ha te szülő vagy akkor javaslom neked is ezt a hozzáállást, mert sok szülő elfelejti hogy nem csak éjszaka lehet csinálni és nem csak ágyban. Egyébként szereik a férjemet, jól kijönnek. Nálunk voltunk amúgy többet.Mi már 1 hónap után együtt is aludtunk, kezdetekben heti egyszer hétvégén, de attól még minden este jött kb 10-11 ig( ezt sem szabályozták) majd később csak úgy kialakult hogy minden éjjel együtt aludtunk.

2013. jún. 28. 17:04
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

ja igen:)

a párom 21 éves volt amikor én 15:) 1 év után aludhattunk együtt:) és már mindig együtt vagyunk /11 éve lassan/ :)

szeretik a párom de vannak néha súrlódások és viták szóval vannak olyan esetek amikor csak miattam viselik el:)

2013. jún. 28. 17:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

amúgy igen:D sose értettem miért kerítenek akkora feneket az együtt alvás dolognak:)

azon amitől esetleg óvottak volna már rég túl voltunk fél évvel a járás után

2013. jún. 28. 17:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

18 éves korom után is meg kellett harcolnom, hogy nálunk aludhasson az akkori szerelmem...

Ritkán volt ott....

19 évesen másik párkapcsolatom lett, pár hónap után már ott aludhatott, minden hétvégén legalább 1 napot (péntekről szombatra),2-3 hetente egész hétvégét is, onnan utazott haza, mi félúton laktunk hozzájuk képest a kolitól.

Én olyan 2 havonta 1 hétvégét voltam... plusz szünetek felében náluk...

21,5 évesen ismerkedtem meg a vőlegényemmel.

4 hónap után mutattam be, akkor egyből nálunk is aludt...

olyan 2-3 hetente, havonta jött hozzánk (én is 2 hetente jártam haza) kollégisták voltunk (bár én 14 éves koromtól)

hozzájuk ritkán, mivel ő 19 évesen úgy alakult hogy önfenntartóvá vált..

Azóta együtt élünk már (23 éves korunktól) havonta 1,5 havonta járunk haza hozzánk (bár mos az esküvő miatt kb 2 hetete), az ő édesanyjához 3 havonta több napra(3-4)

Nekem jól kijöttek az exeimmel is a szüleim, sosem nehezteltek, utóbb szerintem túl sok időt töltöttek nálunk, de azóta beszéltünk is erről, amikor megjegyeztem, hogy nem volt-e sok...de szerencsére sosem lőttünk túl a célon, és jól beilleszkedtek, nem csak megtűrték őket.

Párom is teljesértékű családtag, be is fogják segíteni rendesen.

Anyu simán a kezébe ad egy krumplipucolót, apu meg elviszi kapálni, ne szívbajosak a szüleim:)

26/N

2013. jún. 28. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!