Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak szerintetek?

Mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés

Tegnap 5 év után bejelölt apám facebookon, aminek elmondhatatlanul örülök, de eddig csak egyszer láttam fent kb. 4 percre, és így nem is beszéltünk. Én viszont már nagyon szeretnék, de úgy érzem, hogy neki kéne kezdeményeznie, de nem bírok már magammal. Annyi kérdésem van felé, és türelmetlenül várom, hogy fellépjen.

Ti írnátok neki, vagy várnátok, míg Ő ír..

2013. jún. 25. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én írnék neki, és nem várnék tovább 5év után egy órát se.

21/F

2013. jún. 25. 18:36
 2/11 anonim ***** válasza:
ez most komoly? most büszkét játszol, vagy mi ez?
2013. jún. 25. 18:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Ő kezdeményezett, hiszen bejelölt. Írj neki.
2013. jún. 25. 18:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Mivel nekem egy elég f**zfej apám van (ha messziről meglát az utcán, inkább visszafordul, azt hiszi, hogy nem látok el odáig...), így én nem, hogy nem írnék neki, de elképzelhető, hogy még vissza is utasítanám a jelölést...

A te esetedben nem tudni, miért nem keresett 5 évig... Így tudatlanul egy próbát megérne szerintem, nem csak chat-en tudsz neki írni, üzenetet is lehet hagyni.

2013. jún. 25. 18:55
 5/11 tetris ***** válasza:
51%

Apáddal az fb-n kívül nem is találkozol, nem is beszéltek?

Mert ha így áll a dolog, akkor szerintem kár nagyon beleélned magad. Nyilvánvaló, hogy ezer kérdésed lenne hozzá, de talán nem vagy annyira fontos számára, hogy válaszoljon is. Legalábbis én erre következtetek abból, hogy 5 év után jutottál eszébe, de csak annyira, hogy bejejölt ismerősnek.

Ha már ennyire viszketnek az ujjaid, hogy írjál neki, akkor kérdezz rá, hogy ő kicsoda, mert te nem ismered.

2013. jún. 25. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Viszont ha bejelölt,gondolhatja hogy lesznek kerdéseid, és szerintem nyitott rájuk, a bejelölessel vállalta ezt is. Hiszen elkerülhetetlen hogy ne fussatok össze facebookon,akár nehány percre is.
2013. jún. 25. 19:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Az Apukád megtette az első lépést!

Mindenképpen írjál neki, ha kíváncsi vagy rá.

Valószínűleg azért nem ír, mert nem tudhatja, hogy fel akarod-e venni a kapcsolatot vele.

Írj neki valamit.

Ja, és még azt sem mondtad, hogy fogadtad-e a bejelölését.

2013. jún. 25. 19:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Soha nem volt mellettem, de fogadtam a jelölést, mert szeretem, hisz az apám. Ez ellen ha akarnék se tudnék tenni semmit. Egyébként az utóbbi egy órában már beszélgettünk, aminek nagyon örülök. Bár nem bízok benne, de mihamarabb szeretném látni is. 21 éves lány vagyok.
2013. jún. 25. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor minden jót neked :)

És azért légy óvatos.

2013. jún. 25. 20:34
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Óvatos vagyok, nagyon kell dolgoznia azon, hogy bízni tudjak benne, és ezt éreztetni is fogom Vele.

2013. jún. 25. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!