Ti elhívnátok az apátokat a diplomaosztótokra, ha ilyen lenne a viszony köztetek?
Röviden: szüleim 8 éves koromban elváltak, anyámmal maradtam, apám pedig szépen lassan teljesen eltűnt az életemből. Én mindent megtettem, hogy tartsam a kapcsolatot vele, de folyton elfordult tőlem, ő soha semmilyen alkalomból nem keresett, nem hívott fel, nem írt üzenetet, nem reagált az én üzeneteimre sem.
Kapcsolatunkban soha nem volt konfliktus, nem vitatkoztunk, egyszerűen csak "lemondott" rólam. A háttérben áll még az élettársa is, akit nagyon zavar, hogy itt vagyok én az előző házasságból, valószínűleg ő is manipulálja apámat.
Mégis, valahol szeretném, ha egyszer még jóra fordulna a kapcsolatunk, talán ez a meghívás egy fontos lépés lenne efelé. Ti mit tennétek, elhívnátok őt? És szerintetek el is jönne?
Köszönöm a válaszokat.
Hasonló cipőbe járok,annyi különbséggel,hogy én soha se láttam csak igen kicsinek amire én nem emlékszem így.
Biztos nem hívnám meg,eddig nem keresett,leszart,akkor én is így tennék,illetve teszek is..
Én elhívnám. Próba- szerencse, szokták mondani. Ha elmegy, talán még esélyed is lesz rá, hogy beszélgess Vele a kapcsolatotokról.
Én is apa nélkül nőttem fel, az enyémet is manipulálta az élettársa és emiatt nem is tartottuk a kapcsolatot, de tegnapelőtt felkeresett, a volt élettársával szét mentek, és most próbálkozunk a kapcsolatunkat felépíteni. Kívánom, hogy Te is járj szerencsével! :)
Szia!
Nekem is most volt a diplomaosztóm és nem hívtam meg. Hasonló a szitu, mint Nálad, csak annyi a különbség, hogy az én apám egyedülálló.
Volt számtalan próbálkozásom nála, de sosem kellettem neki.
Nem hívtam meg, mert úgysem jött volna el és csak saját magamnak szereztem volna ismét egy rossz napot. Így legalább azokkal ünnepelhettem, akik szeretnek és akiknek igazán fontos vagyok! Ezt javaslom Neked is, kedves kérdező.
Tudom, hogy fájdalmas, de túl kell ezen lépned, nem szabad önmagadat hibáztatnod azért, mert ilyen az apád.
Köszönöm a válaszokat! :)
Végül úgy döntöttem, nem hívom meg, mert nem jönne el és fájna az elutasítás, ha mégis eljönne, meg csak sírni tudnék azon a napon, amin boldognak kéne lennem, szóval csak elrontaná az ünnepséget.
Ha akar, megkeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!