Szülők, titeket mennyire érdekel a gyereketek szerelmi élete?
Az én szüleim mindenről tudni akarnak, de én utálok erről beszélni. Mindig is utáltam mondani, hogy randizni megyek, mert jöttek a kérdések, hogy hány éves, milyen, stb.
Most még van barátom, de nagyon haldoklik a dolog, és barátilag találkoznék egy sráccal, de tudom, hogy elkönyvelnének valami útszélinek :S
Hazudjak?...
18/L
Fel kéne nőnöd. Szülőknek sose szabad hazudni, csak biztonságban szeretnének tudni, és hogy boldog legyél. A lányuk vagy jó, hogy szeretnék tudni ki szeretne téged elvinni a háztól. Ha Anyudnak beszámolnál minden problémádról mikor kérdez vagy csak beszélgetnél valamiről már is nem kerülnél ilyen helyzetbe. Megértené, hogy elhidegültetek egymástól, megesik és azt is megértené, hogy elcsavarták a fejed. Ettől még nem lennél útszéli. De úgy hogy nem mondasz nekik semmit jogosan aggódnak, hogy szajha lett a lányuk.
Addig örülj míg féltenek és kérdezősködnek. Sokan lennének a helyedben.
20/F
Olvasva a kommenteket te nem vagy normális.
Egy felnőtt, ráadásul szülő véleményét kérted és TANÁCSÁT. Hogy merészelsz ilyen hangnemet megengedni? Én se szívesen beszélgetnék olyan lánnyal aki egy idegroncs, menny pszichológushoz. De komolyan.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!