A mostohaapának mennyi beleszólása van a 18 éves
nagylány szerelmi életébe?
Az élettársad egy sötét kőkorszaki szaki. Viszont az övé a lakás, ő mondja meg a játékszabályokat.
2013. júl. 14. 14:28
2/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem a lány szerelmi életében akar beleszólni, hanem abba, hogy ki alhat a lakásában. Nem mindenki szereti, ha idegenek mászkálnak a saját otthonában, de lehet, hogy nyíltan nem akarja megtiltani, hanem inkább igyekszik ellehetetleníteni a helyzetet.
Amúgy én fiatalként írom, hogy féléves kapcsolatot nem lett volna pofám a szüleim nyakára vinni ottalvósra. Az egyetlen férfi, aki nálunk aludt, karácsonykor járt nálunk így több napra, mikor már két éve együtt voltunk, azóta össze is házasodtunk. Valahol megértem a párodat, hogy nem akarja bevezetni, hogy az aktuális pasik ott aludjanak nálatok.
2013. júl. 14. 15:12
Az a baj, hogy ott alszik a barát, vagy nem gond ha ott alszik, csak ne együtt?
Mert ha az ottlétével van a gond, akkor érthető, hogy nem mindegy neki, kit kerülget alsógatyában a fürdőszobájában.
Ha csak az a gondja, hogy ne együtt aludjanak, akkor régimódi lehet... De ha övé a lakás, sokat nem tudtok tenni.
2013. júl. 14. 15:32
5/17 A kérdező kommentje:
A lakás a miénk,ö nevén van de együtt fizetjük persze! Másik kicsi gyermekünk is van. Nem az a gond hogy itt alszik a srác, hanem azon cirkuszol hogy a nappaliba aludjon! Èpp ez a balhé hogy ahol ül a család éjfélig és tv-zik oda akarja kiraki a vendéget a lány szobájából!
A szerelmi életébe nulla beleszólása van. Abba viszont nagyon is beleszólhat, hogy kit enged be a saját házába, és meddig. Ha csak a nappaliba engedi, akkor ez van. Azt is megtehetné, hogy nem engedi ottaludni.
2013. júl. 14. 16:43
7/17 A kérdező kommentje:
Igen,változnak a vélemények tulajdonképpen ez normális aki az embert a háznál "urának" és parancsolójának tartja és az egész család ugy ugrál ahogy apu fütyül az ezt mondja én ezt nem türöm, szeretem ha a saját akaratom is megvan azért az emberé mellett,és harcolok is érte, deföleg és pláne azért a gyermekemért akinek nem is ö az apja!Inkább itthon legyenek mint az utcán csavarogjanak hogy együtt lehessenek!
Nem sok beleszólása van és főleg nem így. Nem lehet tetszik neki a lányod és ezért próbálja ellehetetleníteni a barátját? Nem ez lenne az első eset.
2013. júl. 14. 17:34
9/17 A kérdező kommentje:
Ez is megfordult már a fejemben de nem hiszem, talán csak annyi az egésznek a nyitja hogy igy probálja éreztetni hogy ö a nagyfönök és ö parancsol,mivel elég talpraesett asszony vagyok és nem nagyon tud felettem másképpen uralkodni! Ehhez azt is tudni kell hogy amikor igaza van elismerem és befogom a pofám!
Félreértettél. Nem tartom ezt normálisnak, és nem értek vele egyet. De ettől függetlenül még az ő háza, és ha ő úgy gondolja, akkor az van, amit ő akar. Lehet ellene lázadni, én magam is ezt tenném, de akkor is ezek a tények. Övé a ház, és kész.
2013. júl. 14. 17:56
Kapcsolódó kérdések: