Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi hugom hogy nagylány?

Miért hiszi hugom hogy nagylány?

Figyelt kérdés
13 éves és borzalmasan primitív viselkedése van sokszor. Most épp avval bsztat hogy én folyton tanulok és semmi életem sincs :D oltári. Amikor itt vagyok akkor a vizsgaidőszakom van és tanulok rá. Gáz nem? Teljesen fel tud idegesíteni ahogy vágja a képeket meg henceg. Sokszor bemosnék neki egy hatalmasat de hát annak nem lenne jó vége. Szerintem bazi tökéletes, és mindent jól csinál.
2011. máj. 18. 16:56
1 2
 1/14 Tyler913 ***** válasza:
100%
Most kezd kamaszodni,probalgatja a hatarait,ez bizonyos szintig normalis.Persze ha mar tul messzire megy,akkor tedd helyre batran,es itt nem pofanveresrol beszelek,csak dobbentsd ra (lehetoleg indulat nelkul),hogy nem olyan kis tokeletes,mint ahogy gondolja magarol,es meg nagyon messze van a felnottsegtol.
2011. máj. 18. 17:02
 2/14 A kérdező kommentje:

sajnos elég agresszív típus vagyok, ilyenkor inkább otthagyom még mielőtt tényleg rágyújtom a házat

nem tudom higgadtan közölni vele, mert marhára ért hozzá, hogyan idegesítsen fel 1 perc alatt

2011. máj. 18. 17:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi volna, ha kizárnád a szobából, amikor tanulsz?
2011. máj. 18. 17:09
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
Az írásodból ítélve te se lehetsz sokkal idősebb és sokkal jobb nála. Kamaszodtok, ennyi. Majd kinövitek mindketten.
2011. máj. 18. 17:09
 5/14 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok :S
2011. máj. 18. 17:10
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Zárd be a szekrénybe, te vagy a nagyobb!

Na nehogymáá... érted:P

2011. máj. 18. 17:15
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Ha 20 éves vagy,akkor ezt igazán megérthetnéd.Kamaszodik,ennyi,ezen túl kell esni.Még egy pár év!:)
2011. máj. 18. 17:16
 8/14 A kérdező kommentje:

jaj, addig lehet kihullik a hajam

nem mintha olyan sokat tartózkodnék itthon, na de főleg vizsgaidőszakban mikor így is feszült az ember

2011. máj. 18. 17:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem, engem is baromira idegesítene :D ordítsd le a fejét...az én tesóim is mindig ezt csinálták mikor okoskodtam :D
2011. máj. 18. 17:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Szólj anyukádnak hogy zavar téged, vagy valamelyik felnőttnek akivel laktok. De szerintem nem fog megsértődni, ha szépen rászólt hogy most hagy tanulj, neked ez fontos.. Vagy foglald le valamivel, tölts le neki egy filmet, vagy játékot, és te közben tanulhatsz.. Amúgy sok sikert a vizsgához! :)
2011. máj. 18. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!