Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi hugom hogy nagylány?

Miért hiszi hugom hogy nagylány?

Figyelt kérdés
13 éves és borzalmasan primitív viselkedése van sokszor. Most épp avval bsztat hogy én folyton tanulok és semmi életem sincs :D oltári. Amikor itt vagyok akkor a vizsgaidőszakom van és tanulok rá. Gáz nem? Teljesen fel tud idegesíteni ahogy vágja a képeket meg henceg. Sokszor bemosnék neki egy hatalmasat de hát annak nem lenne jó vége. Szerintem bazi tökéletes, és mindent jól csinál.
2011. máj. 18. 16:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Már ő is felnőtt, nem kell szólnia senkinek. Mondom szekrénybe zárja be és kész.
2011. máj. 18. 17:34
 12/14 anonim ***** válasza:
nevesd ki, vagy kiabálj vele, ezzel jobban helyre lehet rakni szerintem. :) de tényleg furcsa hogy hagyod hogy felhúzzon egy "kis taknyos" :P majd ő fogja megmondani hogy kinek van élete és kinek nincs :D
2011. máj. 18. 17:36
 13/14 A kérdező kommentje:

igen tudom

elég rossz tulajdonságom

hogy ilyen gyorsan felhúzom magam

nem szabadna

de nehéz

2011. máj. 18. 17:44
 14/14 anonim válasza:
Zárd be a szekrénybe :) Vagy mondd anyádnak, hogy "Anyu vizsgaidőszak van, hugom nem hagy tanulni.Én nem érek rá, tehát kérlek zárd be helyettem a szekrénybe!
2011. aug. 5. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!