Milyen finom tortát lehet készíteni minél olcsóbban 25 embernek?
Születésnapi buli egy 14 éves lánynak, a torta készítését vállaltam, a buli kint lesz a szabadban, nyáron, tehát valószínűleg meleg lesz, és én valami nagyon finom tortát szeretnék csinálni, ami majd mindenkinek ízleni fog.
Gondoltam arra, hogy palacsintatortát csinálok, mert könnyű elkészíteni, a lapok köze nutellát meg mondjuk valami banános trutyit csinálok.
Vagy cainálok valami sima piskóta tortát, valami könnyű joghurtos krémmel, de ez eléggé sablonos.
Valami ötlet, ami különleges, finom, és mivel ilyen sok emberre készül a torta, ezért olcsón is jön ki árban?
Nem szeretnénk 2 tortát csinálni, csak egyet, de az lehet emeletes is.
A lényeg, hogy valami különleges es nagyon finom legyen.
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek. 14/L
Már megvan, hogy mit fogok csinálni. (:
Palacsintatortát.
Van egy hatalmas teflonos serpenyőnk, abban ilyen giga nagy palacsintákat tudok majd csinálni.
Minden lapot más színű ételfestékkel festek majd be, a lapok közé nutellát kenek, a külsejét pedig valami krémmel vonom be. a tetejére egy kép kerül az ünnepeltről. Nagyon jó lesz. :33
engem sem azért zavarna,mert öreg vagyok..!
sőt 15 éves is csak 1szer lesz :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!