Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen finom tortát lehet...

Milyen finom tortát lehet készíteni minél olcsóbban 25 embernek?

Figyelt kérdés

Születésnapi buli egy 14 éves lánynak, a torta készítését vállaltam, a buli kint lesz a szabadban, nyáron, tehát valószínűleg meleg lesz, és én valami nagyon finom tortát szeretnék csinálni, ami majd mindenkinek ízleni fog.

Gondoltam arra, hogy palacsintatortát csinálok, mert könnyű elkészíteni, a lapok köze nutellát meg mondjuk valami banános trutyit csinálok.

Vagy cainálok valami sima piskóta tortát, valami könnyű joghurtos krémmel, de ez eléggé sablonos.

Valami ötlet, ami különleges, finom, és mivel ilyen sok emberre készül a torta, ezért olcsón is jön ki árban?

Nem szeretnénk 2 tortát csinálni, csak egyet, de az lehet emeletes is.

A lényeg, hogy valami különleges es nagyon finom legyen.

Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek. 14/L

2013. máj. 25. 10:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen torta kell, süti nem jo?
2013. máj. 25. 10:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Torta lenne jó, mert úgy beszéltük meg, hogy rakunk rá ilyen képet az ünnepeltről amikor még baba, meg egy mostani képet.
2013. máj. 25. 11:03
 3/11 anonim ***** válasza:
csinálj puncstortát,az egész jól bírja a meleget.
2013. máj. 25. 11:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Meg kellene gondolni alaposan. Ha jó az idő (meleg lesz), akkor a krém vagy elolvad (pl. a csoki-krém) vagy könnyen romlik (pl. a tejszínes, joghurtos stb.)
2013. máj. 25. 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ennyi embernek 2 torta kell. Az a kettő amit írtál jó is lenne. És akármiylen meleg van, de nem fog megromlani 2 óra alatt egyik se..
2013. máj. 25. 12:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Már megvan, hogy mit fogok csinálni. (:

Palacsintatortát.

Van egy hatalmas teflonos serpenyőnk, abban ilyen giga nagy palacsintákat tudok majd csinálni.

Minden lapot más színű ételfestékkel festek majd be, a lapok közé nutellát kenek, a külsejét pedig valami krémmel vonom be. a tetejére egy kép kerül az ünnepeltről. Nagyon jó lesz. :33

2013. máj. 27. 16:17
 7/11 anonim ***** válasza:
az ötlet jó,de az ételfestékes rész kihagynám a dologból.nem túl bizalomgerjesztő,ha az van a tésztába..
2013. máj. 27. 16:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is szívesebben enném meg ételfesték nélkül..
2013. máj. 27. 17:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem az én ötletem volt, és csak egyszer lesz 14 éves, és ezért kell, és mindenki örülni fog, mert még nem vagyunk annyira öregek, hogy zavarjon minket a színes kaja. :DD
2013. máj. 27. 18:12
 10/11 anonim ***** válasza:

engem sem azért zavarna,mert öreg vagyok..!

sőt 15 éves is csak 1szer lesz :DD

2013. máj. 27. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!