A mostohaapának mennyi beleszólása van a 18 éves nagylány szerelmi életébe?
Mi pl. sosem aludtunk együtt otthon sem nálam, se a pároméknál, pedig 17 éves korunk óta együtt vagyunk. Valahogy kicsit mindkettőnk szülei (bocsánattal legyen mondva) de azt hitték, hogy a f..z csak éjjel áll fel...
Pedig mi együtt sem voltunk 18 éves korunk előtt, nem azért mert megtiltották, hanem mert mi nem akartuk.
DE! Mi gyerekként elfogadtuk ezt és nem kommentáltuk. A férjed szerintem nem az erejét akarja fitogtatni, hanem az nem tetszik, hogy a lányodnál 18 évesen valaki ott akar aludni.
Másrészt, a kapcsolatotokról is árulkodik a kérdésed, lenézed a párodat egy szinten "egy mostohaapának mennyi joga van" ha együtt éltek, és neveli a gyerekedet, együtt nevelitek, akkor igenis van beleszólása a dolgaiba, kb. ugyanannyi mintha az édesapja lenne.
Az sem feltétlenül biztos, ogy rendszeresen ott kell aludjon a srác...de ez a Ti dolgotok.
Nektek kellene megbeszélni és düllőre jutni. Egyáltalán azt megkérdezni, hogy miért kell a nappaliban aludnia, mert szerintem nem bunkóságból, hanem mert "félti""a lányodat. Ez esetben erről kell beszélgetnetek.
Ha ketten együtt fizetitek a költségeket, akkor nincs olyan, hogy ő az úr a háznál, tehát nincs olyan, hogy ő eldönti, hogy ki mit csinál, ugyanannyi jogod van beleszólni. És mivel a te lányod, ezért a vele kapcsolatos dolgokat neked kell eldönteni, persze aranyos, ha a mostohaapa véleménye is ki van kérve, de lényegtelen gyakorlatilag.
Én a helyedben megmondanám neki, hogy amíg ilyen ősember módban gondolkodik, addig ős is aludjon kint a kanapén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!