Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mostohaapának mennyi beleszó...

A mostohaapának mennyi beleszólása van a 18 éves nagylány szerelmi életébe?

Figyelt kérdés
Sziasztok a szitu a következö: Az élettársam állandóan cirkuszol hogy ha hozzánk jön a 18 éves nagylányom szerelme aludjon a nappaliba! Nem tudja megmagyarázni miért, csak mert ez az ö lakása. Azt is hozzá kell hogy tegyem hogy a fiatalok fél éve együtt vannak elsö szerelme a lányomnak, védekezik,elvittem orvoshoz,nem drogozik nem iszik egyiköjük sem! Nagyon nagyon összevesztem a párommal mert a lányom is alszik a fiuéknál sokszor de soha senki ne küldi a nappaliba! Ez részünkröl szerintem rettenetes nagy bunkóság lenne! A véleményetekre vagyok kíváncsi hogy helyesen dönthessek,köszönöm
2013. júl. 14. 14:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Aha,értelek,mikor megismerkedtünk nekem volt házam csak aztán összeköltöztünk, de ha közösen élünk itt és fizetjük együtt nem egészen ö az úr a háznál azért mert a nevén van!
2013. júl. 14. 18:05
 12/17 anonim ***** válasza:
25%

Mi pl. sosem aludtunk együtt otthon sem nálam, se a pároméknál, pedig 17 éves korunk óta együtt vagyunk. Valahogy kicsit mindkettőnk szülei (bocsánattal legyen mondva) de azt hitték, hogy a f..z csak éjjel áll fel...

Pedig mi együtt sem voltunk 18 éves korunk előtt, nem azért mert megtiltották, hanem mert mi nem akartuk.

DE! Mi gyerekként elfogadtuk ezt és nem kommentáltuk. A férjed szerintem nem az erejét akarja fitogtatni, hanem az nem tetszik, hogy a lányodnál 18 évesen valaki ott akar aludni.

Másrészt, a kapcsolatotokról is árulkodik a kérdésed, lenézed a párodat egy szinten "egy mostohaapának mennyi joga van" ha együtt éltek, és neveli a gyerekedet, együtt nevelitek, akkor igenis van beleszólása a dolgaiba, kb. ugyanannyi mintha az édesapja lenne.

Az sem feltétlenül biztos, ogy rendszeresen ott kell aludjon a srác...de ez a Ti dolgotok.

Nektek kellene megbeszélni és düllőre jutni. Egyáltalán azt megkérdezni, hogy miért kell a nappaliban aludnia, mert szerintem nem bunkóságból, hanem mert "félti""a lányodat. Ez esetben erről kell beszélgetnetek.

2013. júl. 14. 18:39
 13/17 A kérdező kommentje:
a problema itt is van nem lehet vele beszélgetni én pont ugyanezt kérdeztem hogy miért,és a válasz csak annyi hogy mert ö iy akarja. Félti? Dehoy félti, nem az ördöggel akar lenni hanem a szerelmével és nem mellékesen a kissrác egy nagyon kedves müvelt gyerek jólnevelt semmi rosszaság nincs benne, és nem alszik itt mindennap csak 1-2 napról lenne szó mert reggel van dolgunk együtt mennénk korán.Az hogy nekem az emberrel milyen a kapcsolatom az teljesen mindegy most nem ez a kérdés,csakis arrol szerettem volna hallani a mások véleményét miként vélekednek erröl a szituációról!
2013. júl. 14. 19:15
 14/17 A kérdező kommentje:
....nahát meg ott az igazság amivel viszont tökéletesen egyetértek itt kedves utolsó,hogy a f... nem csak éjjel ´@ll fel, teljesen fölösleges megtiltani hogy egy szobában (nem egy ágyon!) aludjanak ha akarnak ugyis együtt lesznek máshol és máskor!
2013. júl. 14. 19:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha ketten együtt fizetitek a költségeket, akkor nincs olyan, hogy ő az úr a háznál, tehát nincs olyan, hogy ő eldönti, hogy ki mit csinál, ugyanannyi jogod van beleszólni. És mivel a te lányod, ezért a vele kapcsolatos dolgokat neked kell eldönteni, persze aranyos, ha a mostohaapa véleménye is ki van kérve, de lényegtelen gyakorlatilag.

Én a helyedben megmondanám neki, hogy amíg ilyen ősember módban gondolkodik, addig ős is aludjon kint a kanapén!

2013. júl. 14. 21:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát kb ezt mondtam mikor veszekedtünk, szegény gyerekek ugy be vannak gubózva meg se mernek szólalni. Miert kell ilyen bunkónak lenni nem értem, de nagyon kiosztottam azt hiszem nem lesz gond az éjjel de ha mégis hát majd mégegyszer kiosztom! :)
2013. júl. 14. 21:22
 17/17 Savlekotő ***** válasza:
Ja, sajnos igy van :( szép kapcsolat,a lányod a rizsa te is unod a pasit már,.. Ürügy..
2020. dec. 17. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!